Beraberce Birşeyler Yapalım Grupların Tekeline Girmeyelim..
-
bizimde bir tarihci var
SUHA OTAY
adam her ders dio abi
polis te$kilatının %85 inden fazlası fetto$cu nurcu die
inanası gelmio insanın ama... couda öle duruyo tanıdıgım cogu polis aşırı muhafazakar.
ve nurculara takılıo
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bizimde bir tarihci var
SUHA OTAY
adam her ders dio abi
polis te$kilatının %85 inden fazlası fetto$cu nurcu die
inanası gelmio insanın ama... couda öle duruyo tanıdıgım cogu polis aşırı muhafazakar.
ve nurculara takılıo
-----------------------------abartmış biraz sizin tarih çi o kadar fazla deil eski polislerin tarikatla marikatla alakası yok genelde yeniler boyle oluyo
-
alakası yok soruları albaylar hazırlıyor:) ve albayların da albay olana kadar geldikleri seviyeyi bir düşünün isterseniz ayrıca kamp a katılıyorlar hepsi :)
-
Fetullah Gülen hoca efendi hazretleri ve onun tarikatı hakkında konusmayın terbiyesiz herefiler çarpılırsınız lan.Hocamız dünyanın dört bir tarafında okul açıp istiklal marsımızı okutup bayragımızı dalgalandırıyo daha ne isityorsunuz bre kafirler bre müşrikler...
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Fetullah Gülen hoca efendi hazretleri ve onun tarikatı hakkında konusmayın terbiyesiz herefiler çarpılırsınız lan.Hocamız dünyanın dört bir tarafında okul açıp istiklal marsımızı okutup bayragımızı dalgalandırıyo daha ne isityorsunuz bre kafirler bre müşrikler...
-----------------------------sen kimsin ki bre kafir bre müşrik kelimelerini kullanıyorsun ?
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Fetullah Gülen hoca efendi hazretleri ve onun tarikatı hakkında konusmayın terbiyesiz herefiler çarpılırsınız lan.Hocamız dünyanın dört bir tarafında okul açıp istiklal marsımızı okutup bayragımızı dalgalandırıyo daha ne isityorsunuz bre kafirler bre müşrikler...
-----------------------------sen kimsin ki bre kafir bre müşrik kelimelerini kullanıyorsun ?
-----------------------------o tarikatımızın ev abisi xD
-
fivestar bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş espiri yapmış. Polislik sınavında var böyle şeyler.
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------polislik sınavını geçen sene fem hazırladı diyebiliriz :) bunu femde hazırlanan kendi arkadaşlarım söyledi :)
son beş yılın öss sorularından sorucaklarmış hepsine ezberletmişler soruları ve birçoğu polislik okuyo şuan :) nurcular
gerçekten profosyonelleşmiş :| askeri sınav nasıl onu bilmiyorum açıkçası :)
-----------------------------ilginç. Ben sadece o ogrencileri yogun bir kampa soktuklarını biliyorum ve coguda kazanıyor
-
fem tsk ??
hocam kaç tane fem li tanıdığın var askeriye ye giden benm bildiğim hepsini mülakatta gönderiyolar seninkisi
sanki kafanda ki bir ütopya :/
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------fem tsk ??
hocam kaç tane fem li tanıdığın var askeriye ye giden benm bildiğim hepsini mülakatta gönderiyolar seninkisi
sanki kafanda ki bir ütopya :/
Bak bakalım bu konu sadece benim mi dikkatimi çekmiş .. ? yorumlara bir göz at...kafamda eften püften ütopyalar üretecek yaşta değilim...ayrıca zamanımda yok o ütopya dediğin şeyleri üretmeye..ki bunlar varsayımdanda ibaret değil..iki örnek ben sundum..benzer birkaç örnek sunan arkadaşlarda var..benim verdiğim örnekleride iyi okuduysan..iki şahsında feto'nun dershanelerinden olmadığını özellikle belirttim..yani soru o şahslar tarafından hazırlanıp o tarikata mensup öğrencilere veriliyor...fakat öğrencilerin bireysel dershanelerden olmasına özen gösteriliyor..ama femli birkaç kişide..polislik sınavlarının soruları hakkında bilgi aldıklarını söyledi...fakat her fem öğrencisine değil..tarikat a mensup olası bir izlenim veren ve sözde doktrini yürütecek kişilere veriliyor..