Berbat Durumdayım Dertlessek Bıraz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ewet arkadaslar dun 3 yıllık ılıskım bıttı ve cok pis depresyona gırdım 2 gundur hıc bısey yemıyorum sadece alkol alıyorum mal olmus durumdayım alkol ve sıgaradan ve cıkmazdayım gerı donmek ıstemıyorum ama merak edıyorum yanı bılmıyorum nası anlatsam yasayanınız vardır ask acısı sizce ne yapmalıym gıdıp konussam bılıyorum 2 ay sonra gene kötü olacaz e konusmasam bunalımdayım kurtulamayacam bu durumadn cunku yalnız bı ınsanım pek fazla arkadası olan bı adam da degılım ıkılemde kaldım kalmadımda ne oldgunu bende bılmyorum arkadaslar ama bıldıgım tek bısey var yardıma ıhtıyacım oldugu ... :(

(konuyu ask bolumune actım main de gorunmedıgı ıcın burayada actım oradakını sılebılırse modlar cok sevınırım)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

mesaj kutuna bi bak kardeş.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

tmmdır kardesım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Kızla ciddi miydiniz hocam,ben tam 1 hafta önce ayrıldım yani o ayrıldı aldattığımı öğrendiği için ama sülük gibi yapışmam sonucu barıştık gibi:)Ama biz mutluyduk tabi,mutluysan bırakman saçma olur hocam peşinden koş:)

_ICEMAN_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

cok cıddıydık ama koptu gerı donsem gene s,l bastan olacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Ne yaparsan yap hiçbir zaman memnun olmuyor bu hatun kısmı. Kendini yorma derim ben. Vakti zamanında bir hatun için aynı pozisyona düşmüştüm ama üzüntümü hiç belli etmedim aramadım bir hafta. Sonra o aradı beni buluşmak istedi. Çok mutluymuşum gibi umursamaz bir edayla çıktım karşısına, çabuk unutmuşsun dedi. Söylediğim tek kelime evet şimdi unuttum oldu ve içim o an huzura erdi :D. Diyeceksin ne alaka ama bende bilmiyorum. Benim üzülmediğimi görünce onun üzüldüğünü gördüm ve o an onu hayatımdan sildim. Sende umursamaz davranıp hayatına devam edersen belki o sana geri gelir ama bu defa ipler senin elinde olur ;)  O gün bu gündür kimseye hak ettiğinden fazla değer vermedim. Belki bu benim savunma mekanizmamla alakalıdır bilemem ama işe yarıyor. Hiç bir hatun beni üzemiyor :)

İndia İndia !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Bi kere bitti ya artık hiç bişey eskisi gibi olmaz olsada genede biter bu ilişki benden sana demesi kusura bakma ama dost acı söyler.Yapman gerek başlarda iç tabide çözüm olmadıgını anlıycaksın.Doktora git hoca psikolojik tedavi gör çok ciddiyim bak sonra kızdan hemen kopma yavaş yavaş böyle ufak ufak kop hazır baharda gelmişken arkadaşlarınla bol vakit geçir onların yanından ayrılmamaya bak . Sonra başka kızlarla çık unutmak için ki buda çok işe yarar =)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Eğer cidden yardım istiyorsan söylediklerime harfiyen uyacaksın ! Ama uyamayacağını bildiğim için şimdiden geçmiş olsun diyorum çünkü o acıyı çekmekten başka çare bırakmadın kendine demek ki..Hee çekmek istemiyorsan;

1-)Konuşsamı,düzeltsemi bir an önce aklından çıkart hiçbir şey düzelmeyeceği gibi dahada boka saracaktır bunu başta anlamazsın ama sonradan hep boka sarar bu kanundur tıpkı yer çekimi gibi aksi ispatlanamaz..
    2-)Düşünmek tamamen senin iradende gerçekleşen bişeydir kimse senin düşünmene engel olamaz yada istediği şeyi sana zorla düşündürtemez o yüzden kontrolün sende olduğunun bilinciyle asla ne olcak şimdi ben ne bok yicem amk yapayalnızım tarzı saçma salak şeyler düşünme çünkü bu düşündüklerin gerçek şeyler bile olsa (ki inan bana değil ama inanmıcaksın buda kanundur) sonuçta düşünmeklede bunu değiştiremeyeceksin ölene kadar ne bok yicem ben şimdi diye düşünebilirsin fakat bunu düşünmenin yalnızlığına son vermeyeceğini bilmen için ölene kadar bunu düşünmen yersiz bunu şimdiden görüp o tarz düşünceleri başlamadan bitirebilirsin yok eğer aksini iddia ediyorsan güzel kardeşim buyur günlerce,aylarca düşün.Düşünmenin sonunu getirebilirsen veya SADECE DÜŞÜNMEKLE bişeyler değişebiliyorsa buyur beni cümle tarikatın gözü önünde sik.Düşünmekle hiçbirşey değişmez action lazım,yani harekete geçmek lazım şimdide senin yapacağın en zor işi söylüyorum ama dediğim gibi bunu yapamıcaksın buda bir kanundur çünkü;
    3-) YAPMAN GEREKEN TEK ŞEY;HİÇBİRŞEY YAPMAMAK ! Çünkü bu durumlarda insan sürekli elinden birşeyler gelebileceğine inanmak ister oysa öyle değildir aksine elindengelen tekşey düşünmektir düşünmeklten başka i bok yapamazsın ve 2.maddede de bahsettiğimiz üzere bu hiçbirşeyi çözmez o yüzden elinden gelen tek şeyi yapmaya ısrarla devam edersin farkında bile olmadan sürekli düşünürsün çünkü bilinç altında bunun elinden gelen tek şey olduğunu bilirsin.Bu durumda yapabileceğin en zor ama en faydalı tek şey vardır;Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etmek.Hee hayatın ondan önce daha mı boktandı ? O zaman hiçbirşey olmamış gibi devam etmek yerine hiçbirşey düşünmeden devam et ama ne yaparsan yap hiç bir şey yapma ! Herşeyi denedim ben zamanında inan herşeyi !!Akla gelinmeyecek şeyler bile denedim sonra ne kaldı lan denemediğim diye sordum kendime denemediğim tek şey hiçbirşey denememekti,hiçbirşey yapmamak..ve oldu rahatlatım,yarım kalmış hesabımın üzerine bir sünger çektim ve onu orda öylece bıraktım yenilgiyi kabullendim adaletin gerçekleşmeyeceğini kabullendim (en azından bu dünyada) yıllarca düşünebilirdim ama yinede bu olmuş olanı geri alamazdı aksine olmuşa pişmiş ve hatta yanmış ekler,acıma acı katardı..

Hani diyorum ya yapamazsın diye,buda bir kuraldır diye..Lütfen iddiaettiklerimin aksini yap ve beni göt et ! Ben en fazla göt olurum ama senin hayatından yıllar kurtulur !! Ama yapamazsın ! Sen kuralları değiştiremezsin ! Elinden gelmez o senin..ya çekiceksin bitene kadar bir gün..yada beni göt edeceksin...ama edemezsin.

Geçmiş olsun,saygılar..

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

cıkamıyorum ıcınden kalbım acıyo sankı bırı sureklı sıkıyo rahat atmasını engellıyo :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğer cidden yardım istiyorsan söylediklerime harfiyen uyacaksın ! Ama uyamayacağını bildiğim için şimdiden geçmiş olsun diyorum çünkü o acıyı çekmekten başka çare bırakmadın kendine demek ki..Hee çekmek istemiyorsan...

-----------------------------

Çok güzel bir açıklama yapmışsın konuya niko . Gerçektende herkes kendisine aşk acısıyla başa çıkmak için bir yöntem bulmuş . Bence sende ya bizim dediğimiz gibi ya da kendince bir yorum getireceksin olaya ve bir şekilde kurtulacaksın bu acıdan. Ama şu konuda kesinlikle nikoya katılıyorum; olay bu kadar boka sardıysa bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmaz... 

İndia İndia !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Niko çok güzel yazmışsın eline sağlık,hocam hiç bişey yapamıyosan bişeye sar ben mesela countera ve tahribata sarmış durumdayım,4 saat uyuyorum bilemedin 5 saat,ders varsa üniversiteye gidiyorum geri kalanında ya online counter oynuyorum ya film seyrediyorum yada tahirbatta orda burda geziniyorum,hiç işim olmadığı halde çok işm varmış gibi yapıyorum ve aklıma gelmiyor ama ta ki bilgisayarın başından kalkana kadar amk,zıçmaya gitmiyorum a.q.Sende bişeye sar hem yararlı bile olabilir sana

_ICEMAN_
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 19