Berber Olan Mürit Var Mı
-
ShockMan bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Heryeri makineyle aldığımda sacın ön tarafı çok kısa ve çirkin oluyor şu resimdeki gibi
İşaretlediğim yeri hafif uzun bırakıp fark edilmemesini sağlamak istiyorum ( fark edilmeme : iz vs gibi birşey olmamasını sağlamak )
Resimdeki senmisin.?
Haftada bir kez bende Pazar günü Banyomda Makinayı alır Düşerim Saçlarımın canına...Makinanın sıfır kısmı ile Dikkatle düzenlerim ön kısımdaki orantılama olayını... Kaçırırsamki kaçırmam O Hafta Uzatmasız dolaşırım. Ön tarafta Tarama payı bırakmayı severim... 6 Numara kullanırım ben.
Yok Resimdeki ben değilim internetten buldum göstermek için
Bu arada bende o gül gibi burulma olayı yok sadece önleri uzun bırakıp iz bırakmak istemiyorum şuan zaten iyi olduda daha nekadar güzelleştirebilirsek kârdır
Shockman hocam senin makinanın modeli ney benimkinde en fazla 5 numara var
-
Peroksit bunu yazdıShockMan bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Heryeri makineyle aldığımda sacın ön tarafı çok kısa ve çirkin oluyor şu resimdeki gibi
İşaretlediğim yeri hafif uzun bırakıp fark edilmemesini sağlamak istiyorum ( fark edilmeme : iz vs gibi birşey olmamasını sağlamak )
Resimdeki senmisin.?
Haftada bir kez bende Pazar günü Banyomda Makinayı alır Düşerim Saçlarımın canına...Makinanın sıfır kısmı ile Dikkatle düzenlerim ön kısımdaki orantılama olayını... Kaçırırsamki kaçırmam O Hafta Uzatmasız dolaşırım. Ön tarafta Tarama payı bırakmayı severim... 6 Numara kullanırım ben.
Yok Resimdeki ben değilim internetten buldum göstermek için
Bu arada bende o gül gibi burulma olayı yok sadece önleri uzun bırakıp iz bırakmak istemiyorum şuan zaten iyi olduda daha nekadar güzelleştirebilirsek kârdır
Shockman hocam senin makinanın modeli ney benimkinde en fazla 5 numara var
Valla bit pazarı tarzı alışverişle almıştım, modelini hatırlamıyorum ama ahım şahım bir şey değil, yinede işimi görüyor.
6 Numara var en fazla bende... Ama 5 numara idealimdir açıkçası. Bende o yok.
Dediğim gibi Önde kalan uzatmaları iki kolunla makinanı Sıfır ucuyla iken tutacaksın ve dikkatle kalkık yerleri eşitleyeceksin inik yerler ile.
-
rebellisch bunu yazdı
n
hocam o bendede var kafanın ön tarafında gül diyorlar sanırsam ona işte saç dönüor oradan , bn full 5 e vuruyorum öyle yapında daha az belli oluyor; bir araoradaki saç köklerini lazerle yaktırıp güzel şekilde ektirmeyi düşünmüştüm tabi para yok yattı o iş :)
oha öyle bişey gerçekten varmı neoluyor hocam saç kökleri yanıp saçmı gidiyor yoksa sadece saç düzeliyomu benim öndeki gülümden çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim bide benimki tam gül lütfen biraz bilgi verirmisin
edit : tam okumamışım saçları yaktırıpyeniden ektirmekten bahsetmişin hocam sıkıntılı iş o
dead_march tarafından 06/Mar/13 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Kanka ne olcak bizim bu saçlar ne kullansak fayda etmiyor dökülüyor. Ondan sonra açığı kapatmak için bişiler arıyoz :)
-
Maldonado bunu yazdı
Kanka ne olcak bizim bu saçlar ne kullansak fayda etmiyor dökülüyor. Ondan sonra açığı kapatmak için bişiler arıyoz :)
Badem yağlı sabunlar kullanmanı öneririm Dökülmeye birebir.
-
Maldonado bunu yazdı
:D Benim saçlar uzayınca düzgünde kısa kesince kenarlar açılıyor :D
ShockMan : Teşekkürler hocam dediğin gibi yapayım bidahaki sefere ama şimdide iyi oldu iyicene profesyonelleştim bu saç kesme konusunda :D
-
Maldonado bunu yazdı
Hatay defne sabunu kullan.
-
ShockMan bunu yazdıMaldonado bunu yazdı
usta seni hep su resimdeki adam gibi hayal ediyom. oyle degilsen hayal kirikligina ugrarim
-
mizahi bunu yazdıShockMan bunu yazdıMaldonado bunu yazdı
usta seni hep su resimdeki adam gibi hayal ediyom. oyle degilsen hayal kirikligina ugrarim
Öyle değilim malesef. O Vakit Benim olduğum buluşmalara gelme. :) Kayıtlarda bulunan buluşmalara bakma. :)
-
ShockMan bunu yazdımizahi bunu yazdıShockMan bunu yazdıMaldonado bunu yazdı
Öyle değilim malesef. O Vakit Benim olduğum buluşmalara gelme. :) Kayıtlarda bulunan buluşmalara bakma. :)
mizahi hocam , bende aynen öyle düşünürdüm. Cebitte shockman geldi dediklerinde beyaz bi dede aradı gözüm ama tam zıttı çıktı adam.
Hayal kırıklığı falan yaşamazsın yakışıklıdır abim :)