folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bets10 Güvenilir Mi?

Bets10 Güvenilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

İyi akşamlar hacılar, bu bets10'un canlı bahsinden garantiye yakın iyi paralar kazanıyorum ve böyle giderse yakında köşeyi döner gibiyim ama aklımda hep soru işareti var acaba alabilecem mi parayı. Deneyimleyen veya bilen birileri bi yönlendirirse sevinirim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bayağı ünlü site.Fakat durduk yere hesap banlama var diye okumuştum bir kaç yerde.Hesapta para bırakma, hemen banka hesabına çek derim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Orada para cekmenin nasil oldugunu anlatan bir yazi olacak oku ve hayattan sogu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

hiç param kalmadı. ama tempobet daha iyi, 15 dakikada ödüyor. betsson göttür, oranları dusuk, yorar adamı. site de kasıyor zaten. tempobete gir rahatla

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

bundan 1.5 yıl önce 100 lira yatırıp canlı iddadan 700 lira kazanıp 500 lirasını sorunsuz çekmiştim. Sonra kalanı kaybetmiştim. bidaha uğraşmadım ancak hala oynayan arkadaşlarım var ve sıkıntı yaşadıklarını duymadım.
    Hesap kapatıyor falan diyenler olmuş, evet hesap kapatıyor bunun nedeni başkasının hesabından para yatırma veya kimlik bilgilerini v.s gönderip hesabın ve para yatırdığın kartın sana ait olduğunu onaylamama sonucunda meydana geliyor.
    Ama unutma kasa her zaman kazanır, Bol şans.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tempobetten oynayın hocam sağlam sitedir.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Ceza-i yaptırımı var diye biliyorum artık. Kabatlar kanununa göre ceza yazabiliyormuş, bigün bulunduğun karakoldan aranıp çağırılabilirsin. Aman dikkat Kredi kartı falan kullanmayın.

saftiriksincap tarafından 13/Haz/14 00:00 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı

Ceza-i yaptırımı var diyebiliyorum artık.  Kabatlar kanununa göre ceza yazabiliyormuş, bigün bulunduğun karakoldan aranıp çağırılabilirsin. Aman dikkat Kredi kartı falan kullanmayın.

İnternet üzerinden kumar oynayabilirsiniz bu güne kadar hiç kimsenin başına birşey gelmedi gelmezde istediği kadar para aktarsın gene birşey yapamazlar çünkü kumardan ceza almak için suç üstü yakalanmak gerekir bu sebeple kapın çaldığında bilgisayarı kapadınmı bütün deliller kararmış olur:) kimse karakolada çağıramaz içiniz rahat olsun:)

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı
    saftiriksincap bunu yazdı

Ceza-i yaptırımı var diyebiliyorum artık.  Kabatlar kanununa göre ceza yazabiliyormuş, bigün bulunduğun karakoldan aranıp çağırılabilirsin. Aman dikkat Kredi kartı falan kullanmayın.

İnternet üzerinden kumar oynayabilirsiniz bu güne kadar hiç kimsenin başına birşey gelmedi gelmezde istediği kadar para aktarsın gene birşey yapamazlar çünkü kumardan ceza almak için suç üstü yakalanmak gerekir bu sebeple kapın çaldığında bilgisayarı kapadınmı bütün deliller kararmış olur:) kimse karakolada çağıramaz içiniz rahat olsun:)

Hocam arkadaşıma her yatırdığı ücret içtin 100 lira ceza kestiler,  kafamdan uydurmuyorum bunu. Kredi kartı kullanmayın diyorum.

Sistemi şuan nedir ne değildir bilmiyorum. Yani çocuğun başı yandı siz dikkatli olun diyorum :)

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Para çekme konusunu güzelce oku onun dışında haraket etmezsen 5 millyon dolarda çeksen verirler. Fakat parayı nasıl kazandığında önemli. Belirli bir açık falan yakaladıysan vermezler falan.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

sitelerin hepsi sağlamdır, hepsi lisanslıdır çünkü(gamesliga hariç). puştluk yapıp iki hesap açmazsanız banlanmazsınız, tıkır tıkır para çekersiniz.

Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 14