Bets10 Güvenilir Mi?
-
İyi akşamlar hacılar, bu bets10'un canlı bahsinden garantiye yakın iyi paralar kazanıyorum ve böyle giderse yakında köşeyi döner gibiyim ama aklımda hep soru işareti var acaba alabilecem mi parayı. Deneyimleyen veya bilen birileri bi yönlendirirse sevinirim.
-
Bayağı ünlü site.Fakat durduk yere hesap banlama var diye okumuştum bir kaç yerde.Hesapta para bırakma, hemen banka hesabına çek derim.
-
Orada para cekmenin nasil oldugunu anlatan bir yazi olacak oku ve hayattan sogu
-
hiç param kalmadı. ama tempobet daha iyi, 15 dakikada ödüyor. betsson göttür, oranları dusuk, yorar adamı. site de kasıyor zaten. tempobete gir rahatla
-
bundan 1.5 yıl önce 100 lira yatırıp canlı iddadan 700 lira kazanıp 500 lirasını sorunsuz çekmiştim. Sonra kalanı kaybetmiştim. bidaha uğraşmadım ancak hala oynayan arkadaşlarım var ve sıkıntı yaşadıklarını duymadım.
Hesap kapatıyor falan diyenler olmuş, evet hesap kapatıyor bunun nedeni başkasının hesabından para yatırma veya kimlik bilgilerini v.s gönderip hesabın ve para yatırdığın kartın sana ait olduğunu onaylamama sonucunda meydana geliyor.
Ama unutma kasa her zaman kazanır, Bol şans. -
Tempobetten oynayın hocam sağlam sitedir.
-
Ceza-i yaptırımı var diye biliyorum artık. Kabatlar kanununa göre ceza yazabiliyormuş, bigün bulunduğun karakoldan aranıp çağırılabilirsin. Aman dikkat Kredi kartı falan kullanmayın.
saftiriksincap tarafından 13/Haz/14 00:00 tarihinde düzenlenmiştir -
saftiriksincap bunu yazdı
Ceza-i yaptırımı var diyebiliyorum artık. Kabatlar kanununa göre ceza yazabiliyormuş, bigün bulunduğun karakoldan aranıp çağırılabilirsin. Aman dikkat Kredi kartı falan kullanmayın.
İnternet üzerinden kumar oynayabilirsiniz bu güne kadar hiç kimsenin başına birşey gelmedi gelmezde istediği kadar para aktarsın gene birşey yapamazlar çünkü kumardan ceza almak için suç üstü yakalanmak gerekir bu sebeple kapın çaldığında bilgisayarı kapadınmı bütün deliller kararmış olur:) kimse karakolada çağıramaz içiniz rahat olsun:)
-
Lazmania61 bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
Ceza-i yaptırımı var diyebiliyorum artık. Kabatlar kanununa göre ceza yazabiliyormuş, bigün bulunduğun karakoldan aranıp çağırılabilirsin. Aman dikkat Kredi kartı falan kullanmayın.
İnternet üzerinden kumar oynayabilirsiniz bu güne kadar hiç kimsenin başına birşey gelmedi gelmezde istediği kadar para aktarsın gene birşey yapamazlar çünkü kumardan ceza almak için suç üstü yakalanmak gerekir bu sebeple kapın çaldığında bilgisayarı kapadınmı bütün deliller kararmış olur:) kimse karakolada çağıramaz içiniz rahat olsun:)
Hocam arkadaşıma her yatırdığı ücret içtin 100 lira ceza kestiler, kafamdan uydurmuyorum bunu. Kredi kartı kullanmayın diyorum.
Sistemi şuan nedir ne değildir bilmiyorum. Yani çocuğun başı yandı siz dikkatli olun diyorum :)
-
Para çekme konusunu güzelce oku onun dışında haraket etmezsen 5 millyon dolarda çeksen verirler. Fakat parayı nasıl kazandığında önemli. Belirli bir açık falan yakaladıysan vermezler falan.
-
sitelerin hepsi sağlamdır, hepsi lisanslıdır çünkü(gamesliga hariç). puştluk yapıp iki hesap açmazsanız banlanmazsınız, tıkır tıkır para çekersiniz.