Beyaz Melek
-
Forumda arama yaptım ama yoktu. Arkadaşlar filmi izledim ve inanın yanımdaki kız arkadaşıma ayıp olmasın karizmayı çizmiim diye kaç yüz defa dişlerimi sıktım hatırlamıyorum. Bu filmi izledikten sonra hem hayatın gerçeklerini hem de en yakınınızdaki en önemli kişilerin değerini anladım. Zaten bilmiyormuydun demeyin film bambaşka birşey olmuş. Mahsun Kırmızıgül imzası ile çok ilginç helal osun dedim adama. Herkese tavsiye ederim mutlaka gidin. Ama dediğim gibi siz de benim gibi kendinizi sıkmaya çalışabilirsiniz veya rahat olup rahaat rahat ağlayabilirsiniz. Tavsiye ederim...
-
Kırmızıgül’ün aynı zamanda oyuncu olarak yer aldığı filmde, Ali Sürmeli, Arif Erkin, Bilge Zobu, Cihat Tamer, Cezmi Baskın, Deniz Oral, Emel Sayın, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Fadik Sevin Atasoy, Fırat Danış, Gazanfer Özcan, Hüseyin Avni Danyal, İlkay Saran, Lale Belkıs, Necmi Yapıcı, Nejat Uygur, Nurşin Demir, Salih Kalyon, Sarp Apak, Suna Selen, Tanju Tuncel, Toron Karaca, Tomris Oğuzalp, Yağmur Dilan Bozacı, Yavuz Bingöl, Yıldız Kenter ve Zeynep Tokuş oyuncularda bulunuyor...
-
ordaki yaşlı nenenin bakışı çok ilginç nene ne biçim bakıyor öyle poz mu verilir böyyy :D
film güzel izlenmeli.
müziklerini sezen aksu yapmış. bulabilirsek iyi olur.
-
aha diyim size bu filim patlama yapar. çünkü,böyle filimler herkesin duygularına etki eder direk. giden adamların hepsi
duygulanmış mesela en basitinden. bizde türk milleti olarak severiz böyle şeyleri,bende gidecem güzele benziyor ayrıca
reklam unsuruda çok önemli ankarada metrolarda bilboardlarda felan her yerde afişi var hemde tv de dönen fragman
çok etkileyici
-
bende uzun zamandir dusunuyordum gitmem lazim bu filme acaip merak ediyorum goruyorumki gidenler hep olumlu yonde yazmislar onyargililar haric.Mahsunada pkkli dediler ya ahahahaha nan birini kirletmek icin hemen at camuru
-
bendee merak ediodum o kadar ağlamaklısya kesinkes giderimm
-
bırakın cocugum her doguluya her kürte pkk sıfatını takmayı ..nerde lan kaynagın göstersenem..2 dakikada adamı pkk etti..hem orada film hakkında yorum yapılıyor..dostum bilmiyorsan sana söyleyim senin yaptıgının adına BÖLÜCÜLÜK denir..
-
mahsuna bu kadar agir kufredilirmi.adam guzel film yapmis emek vermis ugrasmis magazinlerde kicmi salliyo sanki adam guzel senaryo yazmis diyolar
-
sanki film de sadece mahsun oynuyo diğer emektar oyunculara haksızlık olmuyo mu sizce
-
filmi izleyecme ama ben o adama para yedirmem.. max. 2-3 hafta sonra www.cithiz.com a düşer paşa paşa mp4 halinde max. 400 mb. indiririm. divx kalitesinde hemide :) bilen bilir siteyi
edit:mesajını editledim....şahsa ağır küfürlerde bulunmayın...
-
Süper bir film.. ;)