Beyaz Melek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Forumda arama yaptım ama yoktu. Arkadaşlar filmi izledim ve inanın yanımdaki kız arkadaşıma ayıp olmasın karizmayı çizmiim diye kaç yüz defa dişlerimi sıktım hatırlamıyorum. Bu filmi izledikten sonra hem hayatın gerçeklerini hem de en yakınınızdaki en önemli kişilerin değerini anladım. Zaten bilmiyormuydun demeyin film bambaşka birşey olmuş. Mahsun Kırmızıgül imzası ile çok ilginç helal osun dedim adama. Herkese tavsiye ederim mutlaka gidin. Ama dediğim gibi siz de benim gibi kendinizi sıkmaya çalışabilirsiniz veya rahat olup rahaat rahat ağlayabilirsiniz. Tavsiye ederim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Kırmızıgül’ün aynı zamanda oyuncu olarak yer aldığı filmde, Ali Sürmeli, Arif Erkin, Bilge Zobu, Cihat Tamer, Cezmi Baskın, Deniz Oral, Emel Sayın, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Fadik Sevin Atasoy, Fırat Danış, Gazanfer Özcan, Hüseyin Avni Danyal, İlkay Saran, Lale Belkıs, Necmi Yapıcı, Nejat Uygur, Nurşin Demir, Salih Kalyon, Sarp Apak, Suna Selen, Tanju Tuncel, Toron Karaca, Tomris Oğuzalp, Yağmur Dilan Bozacı, Yavuz Bingöl, Yıldız Kenter ve Zeynep Tokuş oyuncularda bulunuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ordaki yaşlı nenenin bakışı çok ilginç nene ne biçim bakıyor öyle poz mu verilir böyyy :D

film güzel izlenmeli.

müziklerini sezen aksu yapmış. bulabilirsek iyi olur. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

aha diyim size bu filim patlama yapar. çünkü,böyle filimler herkesin duygularına etki eder direk. giden adamların hepsi

duygulanmış mesela en basitinden. bizde türk milleti olarak severiz böyle şeyleri,bende gidecem güzele benziyor ayrıca

reklam unsuruda çok önemli ankarada metrolarda bilboardlarda felan her yerde afişi var hemde tv de dönen fragman

çok etkileyici

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bende uzun zamandir dusunuyordum gitmem lazim bu filme acaip merak ediyorum goruyorumki gidenler hep olumlu yonde yazmislar onyargililar haric.Mahsunada pkkli dediler ya ahahahaha nan birini kirletmek icin hemen at camuru

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
     bendee merak ediodum o kadar ağlamaklısya kesinkes giderimm

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    bırakın cocugum her doguluya her kürte pkk sıfatını takmayı ..nerde lan kaynagın göstersenem..2 dakikada adamı pkk etti..hem orada film hakkında yorum yapılıyor..dostum bilmiyorsan sana söyleyim senin yaptıgının adına BÖLÜCÜLÜK denir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    mahsuna bu kadar agir kufredilirmi.adam guzel film yapmis emek vermis ugrasmis magazinlerde kicmi salliyo sanki adam guzel senaryo yazmis diyolar

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    sanki film de sadece mahsun oynuyo  diğer emektar oyunculara haksızlık olmuyo mu sizce

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

filmi izleyecme ama ben o adama para yedirmem.. max. 2-3 hafta sonra www.cithiz.com a düşer paşa paşa mp4 halinde max. 400 mb. indiririm. divx kalitesinde hemide :) bilen bilir siteyi

edit:mesajını editledim....şahsa ağır küfürlerde bulunmayın... 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trance
    Trance's avatar
    Erkek
    Süper bir film.. ;)

Doğru bilgi yoktur..
Toplam Hit: 4079 Toplam Mesaj: 22