Beyaz Renk Temiz Galaxy S2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon Almanya'dan alınmadır.Pasaporta resmi olarak kayıt yapılmıştır.Kayıt yapılırken verilen resmi mühürlü kağıtta yanında verilecek.Ürün kutulu olup sıfır gibidir.Çinden özel gold batarya getirtmiştim onuda yanında vereceğim.Sadece telefon verilecek şarj aleti yok.Telefon 16 GB olan modeldir.

Fotoğraflar ; ( Lumia 520 ile çekildiğinden pek net değil fakat ekranda mat jelatin var ekran o yüzden solgun duruyor.Yoksa ekran çiziksiz)

http://1.bp.blogspot.com/-SAYPlTwvOxU/UwyaOx3rUYI/AAAAAAAAAEg/ugG3hJP9I3w/s1600/WP_20140225_001.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-2DmJtbLqMY4/UwyaPU8Y_CI/AAAAAAAAAEk/hK2xx29yJlo/s1600/WP_20140225_003.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-gprdYuVQSr0/UwyaPgl8MaI/AAAAAAAAAEo/hioy1QCdzI4/s1600/WP_20140225_005.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-UtVYgy3EShE/UwyaRxeSmPI/AAAAAAAAAE4/HDy1s_V-ZvA/s1600/WP_20140225_002.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-bx9nQkMvpYY/UwyaTaQpeHI/AAAAAAAAAFA/lhhNOxMlZEw/s1600/WP_20140225_004.jpg

Fiyat : 400 lira.İstanbul, Bakırköy'de elden teslim olur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Guzel fiyat kardesim.. ulan hep boyle ilan olanda bende para olmaz 

Fakat yarin aksama kadar satilmaz ise kesin alirim hocam 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı

Guzel fiyat kardesim.. ulan hep boyle ilan olanda bende para olmaz 

Fakat yarin aksama kadar satilmaz ise kesin alirim hocam 

Beklerim hocam.Bu arada fotoğrafları ekledim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

S3 e taş çıkaran bir telefon..

Alan kişi fazlası ile memnun kalır.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

S3 e taş çıkaran bir telefon..

Alan kişi fazlası ile memnun kalır.

Teşekkür ederim hocam konu up.Bu arada Çinden çok yakında Lumia 920 getirteceğim.Fiyat 450 lira.Kayıt alıcıya ait.

mkyb tarafından 25/Şub/14 17:33 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

4 ay önce alınmış temiz garantili Discovery 4gb+16gb sd takas düşünür müsün hocam?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

4 ay önce alınmış temiz garantili Discovery 4gb+16gb sd takas düşünür müsün hocam?

Düşünürüm.Neredesin hocam ? Birde hangi renk ? Kronik discovery sorunları (ölü pixel, şarj girişi vs) var mı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hacum cihazda bi sorun var mi?

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

Düşünürüm.Neredesin hocam ? Birde hangi renk ? Kronik discovery sorunları (ölü pixel, şarj girişi vs) var mı ?

Ankaradayım.Siyah renk.Saydığın problemler yok.Sadece nette ararsan bulursun tün gm discoverylerde olan mikrofonlu kulaklıkla müzik dinlerken müzik durabiliyor.Normal kulaklıkla dinlerken hiç bir problem olmıuyor tel konuşmalarında kendi kulaklığı hiç kesilmiyor.Kendim geçenlerde arayüzü basitleştrimek için farklı bir rom yükledi stock roma geri çevirilebilir.

senin cihazın herhangi bir problemi var mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon dediğim gibi sorunsuz.Peki takas olayı nasıl olacak ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Hocam biraz önce önceliğim olan nakit alıcı çıktı o yüzden vazgeçtim.Hayırlı satışlar.

Toplam Hit: 2622 Toplam Mesaj: 22