Beyaz Superstar[Ayakkabı]
-
Arkadaşlar bende beyaz superstar ayakkabı var bilirsiniz superstarların onleri bez 1 kaç ay kullandım o bez kısımları sararma yaptı diğer taraflarını kopuk veya sipreyi ile sildiğimde bembeyaz oluyor bez tarafını ne yaptıysam beyazlatamadım komik bi goruntu oluyor sarı sarı xD bez tarafını tekrar beyaz yababilitem nedir ^^ yardımlarınızı bekliyorum
nasıl beyaz yapabilirim ?
-
hmm organik boya kullan :C
-
hiç denemedim ama çamaşır suyuyla denesene
-
Bendede SuperStar II var hiç kopuk,sprey falan sıkmıyorum sadece ıslak bezle siliyorum hiç bi sorun yok.
-
çamaşır ruhu
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------hiç denemedim ama çamaşır suyuyla denesene
-----------------------------çamaşır suyu denedim oda sararttı iyice ^^ eheheh bez ya ondan galiba
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------çamaşır ruhu
-----------------------------
puahahah bi dk. çamaşır ruhu ne :S:S Tuz ruhu değilmiydi o P:P:P (bide öyle bişey varsa rezil olurum :| ) -
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------Bendede SuperStar II var hiç kopuk,sprey falan sıkmıyorum sadece ıslak bezle siliyorum hiç bi sorun yok.
-----------------------------bendekide II beyaz siyah bantlı olan fakat bez tarafını napsamda sarımsı kaldı
-
Eski bi Diş Fırcasıyla temizle gider
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------çamaşır ruhu
-----------------------------Tuz ruhu olmasın :|
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Eski bi Diş Fırcasıyla temizle gider
-----------------------------simdi denedim olmadı :( öle leke gibi değil ki kazıyayım direk sararmış of ya :( yakıpta durulamadan bıraktım herhalde
en son çağre çamaşır makinasına atmak olcak