[Beyaz Tahribat] Ping Of Death Yontemi
-
eline sağlık hocam... bizi dusunduun için tsk.
-
ya valla ellerine sağlık ben bu siteye zaten bu bilgiler için gelip gidiyorum. her açtığımda gündeme ait mesajlara takılıp başka mecralara akıp gidiyoruz.neyse sürekli takip edecğim .ama baksettiğin dos saldırısı için ben flood saldırı yapan bi programla bi php siteyi kapatmıştım. yani server çökerek kapanmıştı anca. şimdi IP koruması koydular yani bir IP den 10 dan fazla ping gelrse server o IP yi banlıyor. bu tip serverlara nasıl bir yöntemle girecez
-
ayrietten yediğiniz band sayfa üzerinde ki dosya boyutuyla alakalıdır.
-
esas siyami beyden bekliyoruz buna benzer bir döküman ailecek yapmak istiyoruz :D
-
hoca süpersin hoca bütün dökümanlarını büyük bi zevkle okuyorum
çok yararlı dökümanlar hazırlıyorsun saolasın
-
@zumsuk ellerine sağlık,yazılarını büyük bir zevkle takip etmeye başladım,hepsini okumayı düşünüyorum,
zümsü yazdı: Hackte aklınızı kullanın en büyük silah akıl en büyük araç bilgisayar en büyük teknik bilgidir.Kimseye bakmayın.Milletin lamerce dediği yontemleri dahi aklınızı kullanarak en yüksek verimde kullanmaya çalışın.
arkadaşım bu sözü bende hep söylerim,hack olayında %25 bilgi/%75 akıl ve sosyal mühendislik oldumu bile insan çok şey yapabilir, ben fake ile 3ay öncesine kadar bir ayda 700 küsür hotmail şifresi aldım.
saygılar üstada... -
zumsuk kardeşim yine döktürmüşsün her zamank gibi.eline sağlık kardeşim. dökümanlarının devamını bekliyorum dört gözle.
-
:) esatafurullah devamı gelmiyicekte olanlara
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp
burdan beyaz tahribat yazıp bakabilirsiniz.
-
harbi güsel kanka
-
emegine saglık bilgiler için teşekkurler
Toplam Hit: 10181 Toplam Mesaj: 36