Beyin Fırtınalarına Devam
-
Sevgili arkadaşlar bir soruda benden size gelsin şimdi birtane x firması adında bir araba şirketi var ve bir adam gidip buradan bir araba satın alıyor ve arabayı satın aldıktan sonra her akşam ailesiyle birlikte akşamları şehire inip dondurma alıyorlar adam farkediyor ki çukalatalı ve çilekli dondurma aldıgında araba çalışıyor ama nedense vanilyalı dondurma aldığında araba bir türlü çalısmıyor.. adam firmaya telefon açıyor böyle böyle diyor (bizde olsa sallamaz kimse) ve firma olay yerine bir mühendis gönderiyor mühendis bakıyorki gerçektende adamın dediği gibi vanilyalı dondurma alınca araba çalısmıyor :) mühendiste şaşırıp kalıyor.. ama 1 hafta içinde mühendis sorunu buluor.. sizce sorun ne ?? :) bu gayet gerçek bi olaydır kafamdan sallamadım yani :)
-
Sorun: ısınma
-
:) çok saçma motuk bu... arabanın vanilyaya alarjimi var yani böle soruya böle cevap
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ısınma ?
-
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Olabilir mantıklı :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------ısınma ?
Anlattım işte :)
-
şimdi soruyu sevdim ama veri çok az
he bundan şikayetim hem var hem yok.
yok çünkü birçok olasılığı imkanlı kılar. mesela desem ki çocuklar vanilyalı sevmediği için çikolata veya çilek dışında dondurma almadan gitmek istemiyor onun için arabaya bi çeşit müdahalede bulunuyor.
bu bir cevaptır.
şikayetim var çünkü senin istediğin belli bi cevap var ve yukarıdaki cevap mantıklı olmasına rağmen kabul etmezsin ama ben de bu kadar veriyle senin kabul etmeyeceğin 10larca cevap bulabilirim.
sonuçta olayı 1 hafta inceleme şansım da yok =D
-
Soruyu eksik yasmışsın..
Ama cevap ;
motor soğuduğunda devreye giren buhar kilidi.. Vanilyalı dondurmayı almak diğer çeşitleri almaktan daha kısa sürdüğü için motor soğumuyordu.. -
ben bunu bi yerde okumuştum.. o araba firması porsche.. :) adam dondurmacıya gidiyor.. motor sıcakken tekrardan çalışmıyor.. ama soğuyunca çalışıyor.. vanilyalı aldığında çalışmıyor.. çünkü vanilyalıda sıra yok :) diğerinde sıra var.. gibim bişeydi :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------şimdi soruyu sevdim ama veri çok az
he bundan şikayetim hem var hem yok.
yok çünkü birçok olasılığı imkanlı kılar. mesela desem ki çocuklar vanilyalı sevmediği için çikolata veya çilek dışında dondurma almadan gitmek istemiyor onun için arabaya bi çeşit müdahalede bulunuyor.
bu bir cevaptır.
şikayetim var çünkü senin istediğin belli bi cevap var ve yukarıdaki cevap mantıklı olmasına rağmen kabul etmezsin ama ben de bu kadar veriyle senin kabul etmeyeceğin 10larca cevap bulabilirim.
sonuçta olayı 1 hafta inceleme şansım da yok =D
-----------------------------Böyle durumlarda sorman gereken kişi benim (=