Beyin Gücüyle Eğilen Kaşıklar.(Fiyasko)
-
Sözde beyin gücüyle egilip kırılan karışk :)
Video Download: http://www.vidomodo.com/video_contents/21052008121127.flvedit: Konuları doğru yere açın plx
-
video inemedi usta bi türlü nie download koydun ya :) nese editleecem
-
fiyasko değil hacı bir kaç kişi fiyasko yapıyor diye hepsinin yaptığı anlamına gelmez.
bu işin ilizyon tarafıda var gerçek tarafıda var.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------fiyasko değil hacı bir kaç kişi fiyasko yapıyor diye hepsinin yaptığı anlamına gelmez.
bu işin ilizyon tarafıda var gerçek tarafıda var.
-----------------------------haklısın buzul böyle videolar hazırlayıp insanların beyin gücünü köreltiyolar ya en çokta o acı be :)
-
Külli yalan
-
Üfürüğe,büyüye inanırlar ama kaşık bükmeye inanmazlar ne acayip iştir bu yav :|
-
beyler konuyla ilgili şu video'yu izleyin tam bir komedi, bunların gerçek olmadığını idda ediyorlar fakat öyle basit teknikler kullanıyorlarki, bence ispatlayamadılar. ben bu videodan sonra fenomende yapılanların daha bir gerçek olduğuna inandım. :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------beyler konuyla ilgili şu video'yu izleyin tam bir komedi, bunların gerçek olmadığını idda ediyorlar fakat öyle basit teknikler kullanıyorlarki, bence ispatlayamadılar. ben bu videodan sonra fenomende yapılanların daha bir gerçek olduğuna inandım. :)
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=320718
-----------------------------
arkadaşın verdiği download da bu video.. ya fiyasko miyasko bişeyler yapılıo ayrıca birçok mucizevi olay gerçekleşirken ne bilim insanoğlu saçmasapan görünsede buna neden inanmaz böle inkar etmeye falan çalışırver gazııı
-
Hocam bende inanıyorum beyin güvüne. Yaa bikere hepiniz bilirsiniz discovery kanalını onda bile gösterildi. Odamı yalan söyliycek. Tabi böle beynini kullanamayanlarda var :)) .Tabi bunlar beynini kullanmayınca ancak böle yapabiliyolar.
-
hadi diyelimki fiyasko peki bu adamlar halen nasıl çıkıyor televizyona ??? biride bunu cevaplasın bana :)
ayrıca bu tür olaylar ispatlanmıştır.
-
pek inandırıcı değil