Beyler Bi Bakar Mısınız... Xp Kurulum Problemi
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Sorununu çözümü çok basit sata driverini notebook un sitesinden çek bunu xp ye nlite programı ile adapte etmen gerekiyor bu yöntemle %100 olçaktır.Netten biraz araştırırsan bunla ilgili yazılar açıklamalar ve videolar bulabilirsin.Burda sana çok sayıda linkde verirdim ama sitede reklam yassak :)
-----------------------------postları okusakta sonra yazsak ?
-----------------------------Postunda link verip al burdan oku diyenlerden değilim verenlerinde linklerine bakanlardan hiç değilim adamın dertinin çözümünü direk söyleyenlerdenim bilmem anlatabildimmi ?
-
Sorununu çözümü çok basit sata driverini notebook un sitesinden çek bunu xp ye nlite programı ile adapte etmen gerekiyor bu yöntemle %100 olçaktır.Netten biraz araştırırsan bunla ilgili yazılar açıklamalar ve videolar bulabilirsin.Burda sana çok sayıda linkde verirdim ama sitede reklam yassak :)
-------
yazdıgın mesaj ne kadar acıklayıcı bak bakayım ??
ayrıca verdigim linke gir, ondan sonra bıdı bıdı yap.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68659&sayfa=1#669113
nLite programının resimli anlatımı var. adım adım sata driver entegreli cd olu$turuyosun. bi önceki postum bunun icindi.
-
yaw ne sata driver entegreli cdsi yaw. arkadaşım tam hatırlamıyorum biostan raidimi ne kapatıyordun heralde öyle çözülüyodu. biostan bir seçeneği değiştiriyordun biraz araştırım söylerim şimdi.
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------yaw ne sata driver entegreli cdsi yaw. arkadaşım tam hatırlamıyorum biostan raidimi ne kapatıyordun heralde öyle çözülüyodu. biostan bir seçeneği değiştiriyordun biraz araştırım söylerim şimdi.
-----------------------------hocam o yolla da yapılıyo. bu yollada yapılıyo. öle bi mesaj yazmışsın ki sata driver entegrelisiyle olmaz dermiş gibi :) ya da ben yanlış anladım. neyse topic actım.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=69555
-
Mesajımın ne kadar açıklayıçı oldunu sorunu yaşayanlara bırak zahmet olmazsa bıdı bıdı hala konuşuyosun ve hala link veriyorsun lol musun ?
-
sp2li bi windows cdsi ile her problem çözülür (sata driver vs.)
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Mesajımın ne kadar açıklayıçı oldunu sorunu yaşayanlara bırak zahmet olmazsa bıdı bıdı hala konuşuyosun ve hala link veriyorsun lol musun ?
-----------------------------tabi sende haklısın. adamın sorununun cevabını post atarız. sonra biri aynı konudan açar. ona da aynı cevabı yazarız. sonra bi tane daha. cünkü bi konu acıp ona link vercek kadar saglıklı calışmaz beyin sinirlerimiz deil mi ? problemin ne dostum ?? sen nlite ile yapabilirsin demişsin. ben anlayabileceği bi şekilde nasıl yapıcagını belirten bi link vermişim. büyüyün lan artık.
-
sata driverı yüklemen lazımda xp yi direk cdden yükleme sorun yaşarsın (driver) laptop firmaları vistayı xp ye çeviren bi cd hazırlamış onu bul indir
-
harddiskin sata olduu için elindeki xp cd içinde sata drive ı entegre diil demekki aynı sorum bende de vardı
nlite ile yani bi xp cd si yaptım sata driveri entegre ettim halloldu sorun
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------yaw ne sata driver entegreli cdsi yaw. arkadaşım tam hatırlamıyorum biostan raidimi ne kapatıyordun heralde öyle çözülüyodu. biostan bir seçeneği değiştiriyordun biraz araştırım söylerim şimdi.
-----------------------------hocam o yolla da yapılıyo. bu yollada yapılıyo. öle bi mesaj yazmışsın ki sata driver entegrelisiyle olmaz dermiş gibi :) ya da ben yanlış anladım. neyse topic actım.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=69555
-----------------------------
arkadaşım aynı sorunu bende yaşamıştım vistayı formatladıktan sonra sap gibi kalmıştım. allahtan ikinci bir laptop vardı elimde nete girip bakmıştım. yoksa usb bellekle kuracaktım xpyi. açılışta usb belleği gördüğüne ve kurulum ekranına geçtiğimi göz önüne alırsak sorun o kadar kasvetli bir sorun değil , usb bozulmasın diye cdden yüklemenin çözümünü bulmuştum. seninki çözüm olabilir ama uzun iş. biostan bir seçeneği değiştiriyodun o kadar ama lanet olasıca aklıma gelmiyor.