Beyler Bu Ne Yaaa!(Çok Acayip)
-
baska resımlerde eklesene boyle bır sey cıkarılamaz
-
Bence şaka yapıyolar ama çünkü insana taşdan ne zarar gelir.Büyüye inanıyor musun ?
+ olaraktan Şaka'ya şakayla karşılık ver.Sende bir plan kur =)
Sanırım çekilen foto'lar samsung marka fotoğraf makinesiyle çekilmiş.Bendede var ancak şöyle bir özelliği var pilleri çıkarıp takınca tarihi ayarladığınız zamana geri alıyo yani 2007 nin bilmemne ayı günü oluyo :D
-
glaxoks git bi cevşen al şöyle saglamından :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
glaxoks git bi cevşen al şöyle saglamından :D
ne varsa koydum yanıma kuran,dua kitabı,şifalı bitkiler kitabı :|edit:resim isteyenlere
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------CaPTiXX bunu yazdı:
aga arkada ütü felan var aq bide yerde çekmiş tmm bu öğrenci ewi=)))
dayı bi resimdede küllük varöğrenci evinde değilim ailemle yaşıorum :D
walla çok korkuorum :|
-----------------------------dayı resmin çekildiği yer örenci ewi yani fikrimce..
photoshopta açtım biraz arkada dağınık giyecek mont falan ordan varıyorum bu fikre:D
bikaç açıklayıcı resim daha işimizi görür belki;)
-
Dikilitaş tarzı bişey olmasın :D düşünsene sizden habersiz yabancı biri eve girip tarihieser bi dikilitaşı parça parça sizin eve sokuyor :D cdlerde resimleri olduuna göre kesinlikle bir değeri vardır.Yoksada ödev gibi bişeydir,bi ara ben öle salak salak dolanıodum foto çekip onları psde tamamlamaya kasıodum fln :D bi araştır ;)
-
abi böyle şaka olmnaz bildigin işlemeli taş bu... ne bilim açıkçası ben olsam bende tırsardım pek şakaya benzemiyo :D Allah cesaret ve sabır versin :D
-
sanırım sizden birileri tarihi eser umutlarına düşmüş xD bilmiyoruz demelerinin sebebide ortalığı karıştırma işine bak diye :d banada taş fotoları olan bi cd gelmişti yazıcıdan çıkar diye ama çıkarmadım müzeye göstereceklermiş tarihi bi şeysi var mı diye
-
ultrAsker bunu yazdı:
abi böyle şaka olmnaz bildigin işlemeli taş bu... ne bilim açıkçası ben olsam bende tırsardım pek şakaya benzemiyo :D Allah cesaret ve sabır versin :D
-----------------------------dayı valla korkudan altıma etçem evde tek başıma kaldım
noıt:şakaya benzemior
-
dikdörtgen parça traverten taşına benziyor..
Üst parçada ne acayiptir ytong gibi :) ama deil tabiki :D oda biraz mermer türü bir taşa benziyor genellde heykellerde kullanılır..işçiliğe bakarsak çok yeni olduğunu, spiral ile öndeki desinin verildiği belli, özensiz yapılmış..
Dikdörtgen parça resimlerde ateşe maruz kalmamış gibi yani şömine yada benzeri bir parçanın olamaz.. Daha çok birşey saklamak için kullanılıyor gibime geldi..
acayip..