folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Beynimizi Kullanma Klavuzu E-Kitap

Beynimizi Kullanma Klavuzu E-Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

o kendisini idare ediyo kasmıyım =P

şakası bir yana böyle kitapların sayfa bazında 10da1i faydalı iken büyük çoğunlukla boş ve bazen zararlı yazılarla bezeniyor.

çok zaman harcadım bu kitaplara, işe yaramadı dersem haksızlık olur ama tecrübe arttıkça ve zekam geliştikçe [ =) ] eksik yönlerinin fazlalığı dikkatimi çekmeye başladı. 

incelemek amaçlı olarak bu kitabı da indiriyorum, belki birşeyler daha öğrenirim. teşekkürler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    süper beyin diye bir dergi vardır takip etmeni öneririm deneyler sonucu beynin nasıl kullanılacağı yazılmış.Emin olun böyle şeylerin hem günlük hayatta hemde okul hayatında çok faydasını gördüm.Birde hafıza teknikleri ve hızlı okuma teknikleri ile ilgi kitaplar var onlarıda yakında paylaşmayı düşünüyorum

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek
    İçindekiler listesine baktım ve her bölümden biraz parçalara baktım, ilk izlenimlerim: ismiyle uyuşmuyor, hücrelerde; onların yaptıklarından, sinir sistemlerinin düzenlerinden vs vs... Bahsediyor.Teknik bilgilere gerek olduğunu açıkcası zannetmiyorum.Mesela "Bilgi Beyinde nasıl kodlanıyor?" yerine bilgiyi akılda tutma yöntemi ya da Anılar beyinde nasıl saklanıyor ve nasıl tekrar hatırlanıyor? yerine nasıl tutabilir ve hatırlayabiliriz gibi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bu kitaplar saçmalıktan ibaret, hocam olay nöronlar arasında kurulan bağ sayısına ve elektriksel tekrara dayanıyor, eşyalarının yerini değiştirmekle yada her gün gittiğin güzergahı değiştirmekle zeka kapasiten artmaz,

öğrenme hızını artırmanın tek yolu eski bilgilerinle yeni öğreniyor olduklarını birbirlerine bağlamaktır mesela; tüfekle nişan noktası şöyle seçilir yerine, g3 ile nişan noktası ak47 ile nişan noktasından farklı olarak şöyle seçilir gibi, başka örnek: bir programlama dilini bilenler, bilmedikleri başka bir programlama dilini, hiç programlama dili bilmeyenlere göre kat kat hızlı öğrenirler. Zeki çocuk hemen kaptı!

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    başka bir beyin mi düşünecek benim beynimi nasıl daha iyi kullanabileceğimi.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------
    başka bir beyin mi düşünecek benim beynimi nasıl daha iyi kullanabileceğimi.
    -----------------------------

bir konuyu daha iyi bilen birinin diğer bireylere öğretebileceğine inanırım.

teknik olarak okuldaki öğrenme sistemini herşeye uygulayabiliriz.

öğretmeyi de büyük ölçüde yol gösterme olarak tarif ediyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Not : Bu e-kitap Süper Beyin dergisinin Temmuz ayý hediyesidir. Kitap her dergi için
    sadece bir kez indirilebilir. Hiçbir þekilde baþkalarýna daðýtýlamaz ve hiçbir
    ortamda baþka kiþi ve kurumlarýn kullanýmýna sunulamaz. Aksi þekilde kullananlar
    T.C. kanunlarýna ve vicdani deðerlere göre suç iþlemiþ sayýlýr. Önemle duyurulur.

Saygılar :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    edit: fazla oldu 2 kere post atılmış :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    içeriği nasıl gençler _?

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

linke tıkladığım zaman neden rapidin anasayfası geliyor ? hatta sonundaki.html yide silince aynı şey oluyor ?

Living Death
Toplam Hit: 2262 Toplam Mesaj: 13