Beynimizin Oyunu..
-
Bu videoyu ilk izleyip yaptığımda kırmızı masamı ne demiştim.. Şimdi arasıra görüyorum ve tekrar yapıyorum belki farklı bişey olur diye :D ama hep kırmızı çekiç diyorum :(
-
Saçma ....
-
Yok öyle bi şey,
-
bende ik yaptığımda kırmızı çekiç demiştim.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Saçma ....
----------------------------- -
xxspiderxx bunu yazdı:
benim aklıma bişey gelmedi tutamadım :D heyecan yaptım a.q :/
-----------------------------Aynen hocam
-
madem konu tekrar açıldı bu hilenin açılımını tekrar yazmak icap eder , 128 sayısına kadar yapılan işlemlerin tamamı gereksiz beyni yorup bian şuursuzlaştırmaya hazırlıyor sonra
yüz yirmi sekiz diyorsun kendi kendine bişi düşün dendiğindede belleğinde en son byteda kalan veriyi okuyarak geriye dönüyor irmi den kırmızı eki den çekiç buluyor. farklı zekaya sahipsen yani hafızanın kafası lifo ile çalışmıyorsa rand erişim sahibiyse pembe flamingo da diyebilrisin o anda
inanmıyorsanız binyirmibeş ten sonra aklınıza ilk gelen şeyi rengiyle söyleyin sırayla ....
-
xzxz bunu yazdı:
madem konu tekrar açıldı bu hilenin açılımını tekrar yazmak icap eder , 128 sayısına kadar yapılan işlemlerin tamamı gereksiz beyni yorup bian şuursuzlaştırmaya hazırlıyor sonra
yüz yirmi sekiz diyorsun kendi kendine bişi düşün dendiğindede belleğinde en son byteda kalan veriyi okuyarak geriye dönüyor irmi den kırmızı eki den çekiç buluyor. farklı zekaya sahipsen yani hafızanın kafası lifo ile çalışmıyorsa rand erişim sahibiyse pembe flamingo da diyebilrisin o anda
inanmıyorsanız binyirmibeş ten sonra aklınıza ilk gelen şeyi rengiyle söyleyin sırayla ....
-----------------------------güzel açıklama saolasın hocam..
bin yirmi beşten sonra benim aklımada sarı telefon geldi..
-
siyah traş makinası dedim eee bune ?
-
ilk sefer hariç her seferde bildim bu cevabı :D kırmızı çekiç. ilk sorduklarında kırmızı nokta demiştim :D