Beynini Güçlendirin(Overclock)! [250$ Lık Cihaz Sayesinde]
-

Müridler yeni gördüğüm bir cihaz hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Bu focus denilen cihaz sayesinde beyninizi güçlendirebildiğiniz söyleniyor özellikle multiplayer oyunlarda alın takın ve kazanın gibi demeçler var. Doğrusu bir fps özürlü olarak ne kadar işe yarayacağını çok merak ediyorum.
Cihaz sağlık bakanlığından onay almış gibi şeyleride var ancak bu Türkiyede uyduruk kanallardada çıkan bitkisel ilaçlarda tarım bakanlığından onaylı falan yazıyor. Cihazı sonuçta beyine bağlayıp elektirik veriyoruz.
Ancak şöyle bir şey yapmışlar 30 gün içinde iade edebiliyorusunz memnun kalmazsanız.
Akıllı telefonlarla beyne ne kadar elektirik vereceğinizi ayarlıyormuşsunuz.Peki sizce bu ne derece sağlıklı şimdi burdan alıp deneyenler olur mu? Merakla takip ediyorum söz sizde
SİTE: http://www.foc.us/
-

sadece 1 tl her türlü strese iyi gelir.

edit : ayrıca gelin ben size her gün 220v verim bak nasıl ziir gibi oluyorsunuz :O
Amd-x tarafından 19/Ağu/13 14:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Teoride imkansız değil ama bu kadar basit bir şekilde değil tabiki. Verilan 1miliamperin ne kadar nokta atışıyla belirlenen nörünlara ulaşacak acaba?
Çok saçma gözüktü bana.
http://www.engadget.com/2013/05/17/focus-headset-tdcs/
burda da prototipi denemişler bi bok olmamaış :D
-
beyne elektrik gönderip fps oynamayı kolaylaştırıcak...
yok daha neler, bence bu tamamamen kendini daha iyi oynamaya inandırmanla alakalı
-
c0nverse bunu yazdı
beyne elektrik gönderip fps oynamayı kolaylaştırıcak...
yok daha neler, bence bu tamamamen kendini daha iyi oynamaya inandırmanla alakalı
beyindeki karar sistemine ulaşıyolarmış daha hızlı karar veriyomuşuz :D ping gibi bişe herhalde :D
-
250$ verince insanda bi "şimdi ...tim belanızı" psikolojisi olur...yani alet etkilemesede ödenen para beyni harekete geçirir :D
-
wasd bunu yazdı
250$ verince insanda bi "şimdi ...tim belanızı" psikolojisi olur...yani alet etkilemesede ödenen para beyni harekete geçirir :D
sesli güldüm :D
-
Bu kadar az paraya böyle birşey olmaz hoca
-
böyle bişi alıcam ve fps oynarken mi kullanıcam ? ygs ye girerdim la ben bunla
-
Buna inanmak için ciddi derecede gerizekalı olmak gerekir.Lafım müride değil.
-
nurulmac11 bunu yazdı
böyle bişi alıcam ve fps oynarken mi kullanıcam ? ygs ye girerdim la ben bunla
iki bin liralik telefonla tempil ran oynayan nesil aliyo bunu amk, sen otur oturdugun yerde