folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Beynini Güçlendirin(Overclock)! [250$ Lık Cihaz Sayesinde]

Beynini Güçlendirin(Overclock)! [250$ Lık Cihaz Sayesinde]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Müridler yeni gördüğüm bir cihaz hemen sizlerle paylaşmak istedim. 

Bu focus denilen cihaz sayesinde beyninizi güçlendirebildiğiniz söyleniyor özellikle multiplayer oyunlarda alın takın ve kazanın gibi demeçler var. Doğrusu bir fps özürlü olarak ne kadar işe yarayacağını çok merak ediyorum.

Cihaz sağlık bakanlığından onay almış gibi şeyleride var ancak bu Türkiyede uyduruk kanallardada çıkan bitkisel ilaçlarda tarım bakanlığından onaylı falan yazıyor. Cihazı sonuçta beyine bağlayıp elektirik veriyoruz.

Ancak şöyle bir şey yapmışlar 30 gün içinde iade edebiliyorusunz memnun kalmazsanız.  

Akıllı telefonlarla beyne ne kadar elektirik vereceğinizi ayarlıyormuşsunuz.

Peki sizce bu ne derece sağlıklı şimdi burdan alıp deneyenler olur mu? Merakla takip ediyorum söz sizde 

SİTE: http://www.foc.us/

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sadece 1 tl her türlü strese iyi gelir.

edit : ayrıca gelin ben size her gün 220v verim bak nasıl ziir gibi oluyorsunuz :O

Amd-x tarafından 19/Ağu/13 14:58 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Teoride imkansız değil ama bu kadar basit bir şekilde değil tabiki. Verilan 1miliamperin ne kadar nokta atışıyla belirlenen nörünlara ulaşacak acaba?

Çok saçma gözüktü bana.

http://www.engadget.com/2013/05/17/focus-headset-tdcs/

burda da prototipi denemişler bi bok olmamaış :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

beyne elektrik gönderip fps oynamayı kolaylaştırıcak... 

yok daha neler, bence bu tamamamen kendini daha iyi oynamaya inandırmanla alakalı 

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

beyne elektrik gönderip fps oynamayı kolaylaştırıcak... 

yok daha neler, bence bu tamamamen kendini daha iyi oynamaya inandırmanla alakalı 

beyindeki karar sistemine ulaşıyolarmış daha hızlı karar veriyomuşuz :D ping gibi bişe herhalde :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

250$ verince insanda bi "şimdi ...tim belanızı" psikolojisi olur...yani alet etkilemesede ödenen para beyni harekete geçirir :D

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı

250$ verince insanda bi "şimdi ...tim belanızı" psikolojisi olur...yani alet etkilemesede ödenen para beyni harekete geçirir :D

sesli güldüm :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Bu kadar az paraya böyle birşey olmaz hoca

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

böyle bişi alıcam ve fps oynarken mi kullanıcam ? ygs ye girerdim la ben bunla

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Buna inanmak için ciddi derecede gerizekalı olmak gerekir.Lafım müride değil.

طדṮ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    nurulmac11 bunu yazdı

böyle bişi alıcam ve fps oynarken mi kullanıcam ? ygs ye girerdim la ben bunla

iki bin liralik telefonla tempil ran oynayan nesil aliyo bunu amk, sen otur oturdugun yerde

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 5653 Toplam Mesaj: 38