Bez Bebek İzleyen Var Mı?
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar beni yobaz gibi görmeyin ama 7- 8 yaşındaki çocukların sure öğrenmesi sakıncalı bulunurken böyle sefil fikirli şeyler izlemesi çagdaşlık.
(
-----------------------------
biraz daha açsana kardeş -
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar beni yobaz gibi görmeyin ama 7- 8 yaşındaki çocukların sure öğrenmesi sakıncalı bulunurken böyle sefil fikirli şeyler izlemesi çagdaşlık.
(
-----------------------------:-)))
-
16-17-18-19 yaş arası arkadaşlar var çoğu izliyo :) ben hariç çoğuda farklıkişilk oldu halde
-
şimdi izlemediğim bişeye laf atmak istemiyorum ama o kodumun dizisine hata kodumun palyaçosuna ne zaman tvde zap yapsam rstlıyorum.duyduğuma göre iyide reytingi warmış
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------
16-17-18-19 yaş arası ...
-----------------------------'O' ne lan :):)=)):D
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------efrasyap bunu yazdı:
(
-----------------------------biraz daha açsana kardeş
---------------------------gayet acık ve net Din ve töreyi öğrenmek yaşamak nedense gericilik oldu
ama minik beyinlere pokemon-bez bebek-sihirli annem vs izletmek ve onlara inandırmak onların varlıgına inanarak büyümesi çağdaşlık
ben her ne kadar dindeki hurafelere karşıysam sosyal hayatın mitelojilerine karşıyım.
-
haha bunu göstermezsem olmaz :D
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------haha bunu göstermezsem olmaz :D
-----------------------------Günün önem ve anlamına uygun bir resim olmuş;
Hoş geldin bezbebekkkkkkk
-
ahmet cakarında konugu bezbebeğin oyuncuları )))))))
-
beş para etmez proğramlar harbi yok selena perfinya bez bebek hepsi birbirinden iğrenç