Bi Üniversite Bitmeden Diğerine Başlamak Mümkün Müdür ?
-
Merhaba hocalar,
Ben Balıkesir Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 3.Sınıf öğrencisiyim, alttan derslerim var veririz bir ara diye duruyo öyle.
YGS'ye başvurdum, Rize'de yaşadığım için, öyle 2 yıl da işletme okuyayım diyorum. O okulda kaydım varken, burada okuyabilirmiyim. ?
-
EnableTurk bunu yazdı
Merhaba hocalar,
Ben Balıkesir Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı 3.Sınıf öğrencisiyim, alttan derslerim var veririz bir ara diye duruyo öyle.
YGS'ye başvurdum, Rize'de yaşadığım için, öyle 2 yıl da işletme okuyayım diyorum. O okulda kaydım varken, burada okuyabilirmiyim. ?
mümkün değil sanırım
açık öğretim düşünsen?
-
Mümkün hocam. Kaydını dondurup dilediğin yere gidebilirsin, dondurmasan da en fazla devamsızlıktan kalırsın. ve süre limiti olmadan istediğin zaman dönüp kaldığın yerden devam edebilirsin.
-
sadece bazı özel üniversitelerde mümkün diye biliyorum
-
Üniversiteye kayıt için diplomanın aslını verdiğin için okuyamazsın diye biliyorum.
-
Olmaz o iş...
Hatta uzaktan öğretim bile olmaz.
Anca açıköğretim.
-
2 örgün öğretimi aynı anda okuyamazsın diye biliyorum. Ancak şu an okuduğun okulu dondurursan olabilir galiba.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı
2 örgün öğretimi aynı anda okuyamazsın diye biliyorum. Ancak şu an okuduğun okulu dondurursan olabilir galiba.
Diplomayı alabiliyormuyuz dondurunca hocam.
-
dondurunca alamazsın kanka,gönenden kaydını sildirmen lazım.Ayrıca iki örgün ögretimi aynı anda okuyamazsın.
-
ikinci üniversite sadece açıköğretim okuyabilirsin.
unutmadan : aynı üniversitede başka bir bölümde okuyabilirsin çift ana dal olayıydı sanırım.
Whisky tarafından 11/Oca/13 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Whisky bunu yazdı
ikinci üniversite sadece açıköğretim okuyabilirsin.
unutmadan : aynı üniversitede başka bir bölümde okuyabilirsin çift ana dal olayıydı sanırım.
Hayır çift anadal sadece fakülte içindeki bölümlerde okuyabilirsin. Eğer fakülteniz buna izin vermiyorsa onuda yapamazsın.