Biber Gazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durden
    Durden's avatar
    Erkek

Dayı sana göre Amed  güzel gelebilir buna bir şey demiyorum, eski ismi demişsin ee İstanbul'un eski ismi de Constantinopolis biz şimdi İstanbul'un yerine bunu yazsak hoş olur mu? Bunu dile getiren arkadaşımız gibi bana da ters geldi..

Kardeşin için ise şöyle bir söz var; "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."

Zed's dead, baby. Zed's dead.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

kkkcakmak, yaş : 19, Son derece ekzantirik bir kişilik, film gibi hayat :S

Açtığı bazı konular;

1) Biber Gazı; 

sa arkadaşlar benim kardeşim okulda erkekler tuvaletine biber gazı sıkmış  2 kişi göz ağrımasıyla bayılmış

sizce tastiknamesini verirlermi? keşke verseler bu çocuk beni deli etti hergün okuldan ariyorlar beni keşke biraz bana çekseydi...

2) Öğrenci Öğretmenin Tayinini Verdi;

sa arkadaşlar benim arkadaşımı  ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tayini kalktı:) şiddet kullanmaktan..

3) Dolandıcık Davası;

sa arkadaşlar ben web tasarım yaparım... bir adam bende site açmamı söyledi flaschas gib beni yönlerdirdi işte şöyle yap scripti böyle yap scripti 10 gün uğraştım ön ödememi 30 tl aldım artık bu işleri bırakmak istedim karı yokk...

adam gitmiş bana dava açmış dolandırıcı die adam sabahtan bana paramı yolla dior bende önödeme kapora diorum gitmiş beni mahkemeye vermiş  ne yapayımm?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

problemli bir genç arkadaş olarak görüyorum seni

umarım kısa zamanda yola gelir ve bu arayışın içinden çıkarsın

hikayelerinin sallamasyıon olduunu düşünmekle birlikte sitedeki geleceiğini ii görmüyorum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende senin gibilerine kıl oluyorum kardeşi kusura bakma dürüst biriyim taraf tutanlardan nefret ederim.. bayzin

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    valla hocam işin zor yani allah ıslah etsın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jale
    jale's avatar
    Homo
    Sen o kardeşini döv, canın sıkılınca bir daha döv. Bu tipler ilerde sadece gaz atmıyorlar. Canın sıkıldı bir daha döv..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hasstirordan

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Erkek

kkkcakmak bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam içimi karartmadın dahada düzelttin atılsın oda kurtulsun bende yaw...

bide arkadaş yazmış işte amed pkk sempatizanı felan alakası yok kardeşim diyarbakırın eski ismidir.. kürtler kullanır bende kürdüm ama bildiğiniz pkkcı değilim! sade orjinal kürt!

aynen, aynı zamanda hemşehriyiz.

ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Erkek

kkkcakmak bunu yazdı:

hocam içimi karartmadın dahada düzelttin atılsın oda kurtulsun bende yaw...

bide arkadaş yazmış işte amed pkk sempatizanı felan alakası yok kardeşim diyarbakırın eski ismidir.. kürtler kullanır bende kürdüm ama bildiğiniz pkkcı değilim! sade orjinal kürt!

aynından bende orjinalim. aynı zamanda hemşehriyiz :P

birini silin fazladan geldi

ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

RHCP bunu yazdı:
    Arkadaşım benim sana bir sorum olacak Amed neresi oluyor benim bildiğim kürdistan die adlandırılan doğu anadoluda bulunan DİYARBAKIR(DİYARBEKİR) şehrinin pkk ce ya da (kürtçe)adı eğer pkk sempatizanıysan bilemem ama bunu kürtçe olarak nitelendiriyorsan bilemiyecem

bu kadar katı olma be yani anlamıyorum arkadaş neden yargısız infaz yapıyolar pm at sor hemen pikeke törörüst yada başka bişi...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
Toplam Hit: 6353 Toplam Mesaj: 34