Biber Gazı
-
Dayı sana göre Amed güzel gelebilir buna bir şey demiyorum, eski ismi demişsin ee İstanbul'un eski ismi de Constantinopolis biz şimdi İstanbul'un yerine bunu yazsak hoş olur mu? Bunu dile getiren arkadaşımız gibi bana da ters geldi..
Kardeşin için ise şöyle bir söz var; "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."
-
kkkcakmak, yaş : 19, Son derece ekzantirik bir kişilik, film gibi hayat :S
Açtığı bazı konular;
1) Biber Gazı;
sa arkadaşlar benim kardeşim okulda erkekler tuvaletine biber gazı sıkmış 2 kişi göz ağrımasıyla bayılmış
sizce tastiknamesini verirlermi? keşke verseler bu çocuk beni deli etti hergün okuldan ariyorlar beni keşke biraz bana çekseydi...
2) Öğrenci Öğretmenin Tayinini Verdi;
sa arkadaşlar benim arkadaşımı ilk dönemde bir hoca onu kız arkadaşı önünde dövdü:) bu çocukta intikam alacağına yemin ederek kendine kaydı... hocayla ikide bir tartışıyordu hocada en sonunda dayanamayıp çocuğu yine dövmeye başladı:) bizde hemen videoya aldık:) sonra hocaya cd yapıp yolladık hocanın ödü koptu meb vereceğiz demiştik aslında vermeyecektik ama bizden habersiz bizim arkadaş vermiş yapmış işte bir ipnelik:) hocanın tayini kalktı:) şiddet kullanmaktan..
3) Dolandıcık Davası;
sa arkadaşlar ben web tasarım yaparım... bir adam bende site açmamı söyledi flaschas gib beni yönlerdirdi işte şöyle yap scripti böyle yap scripti 10 gün uğraştım ön ödememi 30 tl aldım artık bu işleri bırakmak istedim karı yokk...
adam gitmiş bana dava açmış dolandırıcı die adam sabahtan bana paramı yolla dior bende önödeme kapora diorum gitmiş beni mahkemeye vermiş ne yapayımm?
-
problemli bir genç arkadaş olarak görüyorum seni
umarım kısa zamanda yola gelir ve bu arayışın içinden çıkarsın
hikayelerinin sallamasyıon olduunu düşünmekle birlikte sitedeki geleceiğini ii görmüyorum..
-
bende senin gibilerine kıl oluyorum kardeşi kusura bakma dürüst biriyim taraf tutanlardan nefret ederim.. bayzin
-
valla hocam işin zor yani allah ıslah etsın
-
Sen o kardeşini döv, canın sıkılınca bir daha döv. Bu tipler ilerde sadece gaz atmıyorlar. Canın sıkıldı bir daha döv..!
-
hasstirordan
-
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------hocam içimi karartmadın dahada düzelttin atılsın oda kurtulsun bende yaw...
bide arkadaş yazmış işte amed pkk sempatizanı felan alakası yok kardeşim diyarbakırın eski ismidir.. kürtler kullanır bende kürdüm ama bildiğiniz pkkcı değilim! sade orjinal kürt!
-----------------------------aynen, aynı zamanda hemşehriyiz.
-
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------hocam içimi karartmadın dahada düzelttin atılsın oda kurtulsun bende yaw...
bide arkadaş yazmış işte amed pkk sempatizanı felan alakası yok kardeşim diyarbakırın eski ismidir.. kürtler kullanır bende kürdüm ama bildiğiniz pkkcı değilim! sade orjinal kürt!
-----------------------------
aynından bende orjinalim. aynı zamanda hemşehriyiz :Pbirini silin fazladan geldi
-
RHCP bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım benim sana bir sorum olacak Amed neresi oluyor benim bildiğim kürdistan die adlandırılan doğu anadoluda bulunan DİYARBAKIR(DİYARBEKİR) şehrinin pkk ce ya da (kürtçe)adı eğer pkk sempatizanıysan bilemem ama bunu kürtçe olarak nitelendiriyorsan bilemiyecem
-----------------------------bu kadar katı olma be yani anlamıyorum arkadaş neden yargısız infaz yapıyolar pm at sor hemen pikeke törörüst yada başka bişi...