Bıktım Herşeyden
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
inception bunu yazdı:
uyku bozukluğundan hoca :| 9 buçukta yat sabah 8 'de kalk 1 ay düzenli şekilde hiç bi problemin kalmaz .
-----------------------------valla haklısın...ben de istanbula geldiğimden beri böleyim..izmirimi ailemi sevgilimi özlüyorum...düşündükçe aynen yorum yapanlar gibi oluyorum...tedavim izmir ama finaller bitmeden bana tedavi yok.. ooof off
Tabikide hocam uyku önemsiz gibi görünür ama ruh ve akıl sağlığı için çok önemli bi konu uyku düzeni .
eğer uzun süre düzensiz uykun olursa aynı burda yazan problemlerin olur bunun için rehabilite merkezleride var eğer kendin düzene sokamıyosan gidip kalıyosun 1 ay normal yaşama alıştırıyolar seni :/ -
uykuyla ne alakası var hocam ? doktorun dediğine göre nöronlarla alakalı bir şeymiş bu.
-
Beyler yüklü miktarda alkol alıyorsunuz bayılana kadar içiyosunuz ayıldığınızda bişeyciğiniz kalmıyor
-
hocam bende aynı durumdayım.vallahi arabesk dinlemeye başladım.normalde alakam olmaz.genelde kıştan bahara geçiş dönemlernde oluyo bende böyle.niye olduğunu anlamadım.
-
aynı sorun bendede var sankı bır bosluktayım hıc bır seyden tat alamıyorum herseyden sıkılıyorum hersey bos ve anlamsız gelıyor
-
arkadaşlar derdinizi çok iyi anlıyorum. hayat ; monitör başında geçirilen zaman değildir.
insan sosyal varlıktır. toplum içinde yaşayacak şekilde yaratılmıştır. tatlı muhabbetler sohbetler , dostluklar ,kardeşlikler, ve taraf olma şeklinde yaratılmıştır. bunları yapmıyorsanız şu anki bulunduğunuz duruma düşmeniz kaçınılmazdır.
-
neonell bunu yazdı:
uykuyla ne alakası var hocam ? doktorun dediğine göre nöronlarla alakalı bir şeymiş bu.
hocam doktorlar atıyolar kafalarından bakma sen biri ilaç veriyo diğerine gidiyosun diyo senin hiçbişeyin kontrol etmedinmi verdi evet diyorum küfür ediyo doktara ,
yani her doktor bir değil bazıları amacını anlamadığım bi şekilde hiç takmadan ilaç yazıyolar .
araştırmalarım ve bazı doktorlardan aldığım bilgiye göre uyku düzeni sadece sorunun sebebi .
deneyin 1 ay sonra beni görün :/ -
inception bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
hocam doktorlar atıyolar kafalarından bakma sen biri ilaç veriyo diğerine gidiyosun diyo senin hiçbişeyin kontrol etmedinmi verdi evet diyorum küfür ediyo doktara ,
yani her doktor bir değil bazıları amacını anlamadığım bi şekilde hiç takmadan ilaç yazıyolar .
araştırmalarım ve bazı doktorlardan aldığım bilgiye göre uyku düzeni sadece sorunun sebebi .
deneyin 1 ay sonra beni görün :/
-----------------------------haklısın hocam, bu zamana kadar doktoru dinledim, harfiyen uydum daha kötü oldum.Bi de adam bana demişti ki, iç iç günde 3-4 tane at bir şey olmaz :D
3-4 tane mi nee diye tepki bile verememiştim o an
-
neonell bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
deneyin 1 ay sonra beni görün :/
-----------------------------haklısın hocam, bu zamana kadar doktoru dinledim, harfiyen uydum daha kötü oldum.Bi de adam bana demişti ki, iç iç günde 3-4 tane at bir şey olmaz :D
3-4 tane mi nee diye tepki bile verememiştim o an
Hocam içki daha kötü yapar nöronlarını öldürür :D
dediğimi uygula bi kaç güne etkisini görmeye başlarsın
Bide hayatında herzaman yaptığından daha farklı şeyler yap çık dilenciye para ver sağdan gittiğin yere soldan git vb. :D -
doğru diyorsun hocam :D