Bildiğiniz Bütün Windows7'leri Unutun ..
-
şuan kullanıyorum.
kendisiyle gelen crackı kullanmayın. yenıden format atmak zorunda kalırsınız. crack şeysını dırek kurmadan kapatın.
sonra netten RemoveWAT ı ındırın. tamamdır.
hız olarak evet azıcık daha hızlı.
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Güvenlimidir sence yoldaş, trojan filan varmıdır sence ?
-----------------------------trojan vs olacağını sanmıyorum fakat katılımsızlar pek stabil olmuyor bi yerden bi boku cıkıyor
hocam bu stabil muhabbeti aramızda cok tartışılıyor .. (arkadaşlar arasında .. )
yapılan ve sistemden cıkartılan uygulamaları iyi gözlemek gerekiyor.
xp vista w7 katılımsız kurdugunuz vakit hiç birşey kurmadan sistemi bi incelemek gerekir ..
sürüme göre karar verebilirsin ancak -
her virüsün antivirüslere yakalandığını kim söylediki :)))
modifiyeli işletim sistemlerine hiçbir zaman güvenmeyin. kimse hayrına zevkten böyle şeylerle uğraşmaz.
ayrıca görsellikte neymiş, görselliğe harcayacağı sistem kaynağını bana ayırsın işimi görsün yeter :p
-
konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama üstüne para verseler kurmam böyle bişeyi.
-
5 gb mıs oha.. ben bunu 1 haftada anca indiririm.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Al-Arkadasim-Bu-Win-7-Ilacda-Bu-Sorunsuz-Diyecek-Kimse-Yokmu-107984/
:) açtım konuyu aldım cevabımı ben :) şu anda yüzde 26 da :) güncelleme yapıyor :) Wİndows 7
Böle modifiye sistemlere güvenmiyorum ama isteyen indirsin tabi
bi kere bir sürü tema var eee ? ne olmuş google yaz o temaları sende indirirsin ....
Bir sürü program var eee ? www.ddl2.com dan hem güncel hemde crackli versiyonunu indirirsin...
Yani arkadaşlar böle şeyler sizi tav etmesin kullanacaksanız lisanslı ama yok olmadı yinede
cracklisini kullanın ama böyle dışarıdan oynanmış windowsları kullanmayın derim ben yinede siz bilirsiniz....
Saygılarımla
-
jdownloader in son sürümünü yükledim, güncelledim.
.dlc dosyasını proğrama yüklerken hata veriyor
-
myblackworldweb bunu yazdı:
jdownloader in son sürümünü yükledim, güncelledim.
.dlc dosyasını proğrama yüklerken hata veriyor
-----------------------------hocam bende sorun yok indirio mis gibi
-
fenerist07 bunu yazdı:
kendi adıma konusayım ben böyle bir os'de gittigidiyordan alısveriş, bankamdan online bankacılık işlemlerimi yapmam, her ne kadar virüzsüz olursa olsun, nereye baglanacagımız bunu yapanların adamların insiyatifine kalmıs sonucta.
sana cani gonulden katiliyorum........ -
Tüm modifiyeli işletim sistemlerinde zararlı mevcuttur siz bunu istediğiniz kadar sanal makinada test edin entegre edilen botnetleri veya backdoor'ları tespit edemezsiniz.Aynı crackleri koxpları dağıtırken babasının hayrına dağıtmadıkları gibi modifiyeli işletim sistemlerinide babasının hayrına dağıtmamaktadırlar :)