folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilek Ve Kol Kalınlaştırma

Bilek Ve Kol Kalınlaştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba , bileklerim ve kollarım ince. Biraz kalınlaşıp güçlenmesini istiyorum , nasıl bir çalışma uygulayabilirim , 

Kısa ve uzun vadeli bu konuda işe yarar bilgileri olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Çalışmadan önce karbonhidrat, bol prinç vs. lapa.

Ve protein ağırlıklı beslenme, yağsız beslenme.

Gerisi çalışma düzenine bakar.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

aynen hocam bileğim çok ince ama takmıyorum :D

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

benim bileklerim bana ince gözüküyor fakat sorduklarım ince değil normal diyorlar. karşılaştırıyoruz hakkaten de gözüme kalın gözükenlerle aynı oluyor. nereden baktığına bağlı olabilir.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Yok yok , benim ince. Nasıl çalışmam gerektigi hakkında bilgi istiyorum beyler. Henüz tatmin edici cevap bulamadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

farklı şınav tekniklerini araştır + dumbell + el yayı üçünü de çalışmanı öneririm giderek arttır çalışmanı ama düzenli çalış (düzenli dedim diye saati saatine çalışmaya kalkarsan o biraz zor bi gün sabah ertesi gün akşam çok sorun olmaz) bu kolunu şekillendirecek ama kolunun ince olması sorun teşkil edecek.bunun için de karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmelisin.protein için çiğ bıldırcın yumurtası öneririm çalıştıktan sonra üç tane kırar yutarsın :) çok yağlı beslenme daha pek bişey varmı bilmem :) anormal bir yöntem kullanmayacaksan kısa vadesi yok bu işin bu arada onu da diyim

slanger tarafından 03/Eyl/12 21:34 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla benimde bileklerim ince. ama takmıyorum. bilek inceliği kemik yapısına göre değişiyo.

benimde kemikler ince o nedenle bilekde ince.

ama gel gör ki, sürekli tornavida salla, anahtar salla, matkaptı, canavardı derken, son 3 senede, bileğim okadar kuvvetlendiki,

vücut olarak benden daha irikıyım, bileği daha kalın insanları bilek güreşinde yatırır oldum:)

düzenli beslen, bilek kaslarını çalıştırıcı hareketler yap düzenli olrak. bir süre sonra güçlendirirsin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Aga vallaha anlamıyorum bu insanın genetiğinde var durduk yere birşeyleri kafaya takma olayı bir zamanlar bende böyleydim

yok kilo alma yok kol kalınlaştırma felan sonradan boş iş gibi gelmeye başladı :D  zor çünki

Beslenme + spor profesyonelce yap sporu ağırlık sporu yap

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

uzun yıllar şınav mekik takıldım(ara vermiş olsam dahi) ben bir gelişme göremedim yanlış mı çalıştım yoksa kemiği kalınlaştırmanın bir yolu yok mu ? İkincisi sana da daha mantıklı gelmedi mi ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

benim sağ bilek zamanında kırılmıştı
    şimdi az güçsüz avuç içinde sıkılan toplar var onlar birebir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Kol kalınlaşır bilek kemik yapısı ile ilgili ve yaşla ilgili, ama irileşme bakımından yaşa orantı olur koluda dediğim şekilde kalınlaştıracaksın protein besleneceksin mecbur gece bile en fazla tavuk yiyeceksin yani su ile yağlı bir şey yok.

Sonra bileği güçlendirebilirsin ama kalınlaştıramazsın kol gibi, palms up dumbell yapacaksın, teklisini çiftlisini yan çapraz düz vs.

Ayakta birde 2 dumbell'ı eline al yere doğru bakacak şekilde ters düz ısınma hareketki yap, birde motor sürer gibi gaza basar gibi yere baksın sadece yukarı kaldır.

Bilek böyle böyle güçlenir, ama kolay değil. Kolda beslenip biceps yapmana bağlı yada triceps biceps birlikte çalışacaksın.

Daha düzgün olur.

Onun hareketlerinide söylim istersen ön pazu için.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 9422 Toplam Mesaj: 13