folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bilene Madalya Var.Çok Zor Bi Tv Ve Pc Problemi

Bilene Madalya Var.Çok Zor Bi Tv Ve Pc Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Yazmışlar ama bende yazim bari evet izliyebilirsin galiba şu lnb denilen apartartla mesela bizdede tek çanak var ama salonda ve odada ayrı kanalları izliyebiliyoruz onuda geçtim su anda ofisin olduğu bütün apartman yanlış bilmiyorsan tek çanak anteni kullanıyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

yaw ne fark edio işte dendiği gibi oluyor. Senin pc yalnızca ikinci bi tv gibi oluo. Tv kartın digital aldiğinda o senin ikinci receiverin oluo istediğin kanali izle tv den farkli sorun olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

dediğin olayı ben kullanıyordum

uyduda 2 li lnb var eve 2 kablo geliyo biri tv ye biri pc ye sorun yok pc den ofline download da yapabiliyosun

dijitürk de de sanırım reciver a gelen kabloyu başka bi çıkıştan pc ye bağlayarak ayrı kanalları izleyebiliyomuşsun bundan emin değilim ama bi sormak lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ya mal mal konu başlıgı açmasaydın daha iyi olurdu. googlede araştır önce.  hite bak şimdi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    Amacın Tv 'de kısıtlı ama pc de tüm kanallar mi.yani pc den rahat rahat sex kanallarini  izlemek mi istiyosun ona göre yardm edek :D

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya mal mal konu başlıgı açmasaydın daha iyi olurdu. googlede araştır önce.  hite bak şimdi

Hakikaten aptal aptal konu başlığı koyup zamanımızı zay etmeyin !  

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    bizde bir ara bunun için uğraştık ama bildiğim kadarıyla tek recever üzerinden iki farklı kaynaktan ayrı ayrı kanalları izleyemiyon diye biliyorum ama bi araştırıyım

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

brK bunu yazdı:
    Yazmışlar ama bende yazim bari evet izliyebilirsin galiba şu lnb denilen apartartla mesela bizdede tek çanak var ama salonda ve odada ayrı kanalları izliyebiliyoruz onuda geçtim su anda ofisin olduğu bütün apartman yanlış bilmiyorsan tek çanak anteni kullanıyor

sizin dediğiniz ile arkadaşın dediği çoooooook farklı bizim apartman da 15 daire var hepside tek çanağa bağlı herkes istediğini izliyor ama herkesin kendi recever ı var yani şöyle olıyor lnb den görüntü santrala geliyor bizimki ya 20 li yada 15 bu değişiyor daha az veya çook olabilir bu santaral her daireye yayını ayrı ayrı dağıtıyor her dairede santralden gelen kablo ve bir recever var bu sayede herkes farklı izliyor arkadaşın dediği ise anladığım kadarıyla tek recever üzerinden 2 farklı kaynaktan izlemek istiyorki buda olmaz diye biliyorum ama şu anda araştırıyorum bulursam söylerim

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bizim apartmanda bizimle beraber 2 kişi daha aynı çanağı kullanıyo..çanağa takılan çoğaltıcılar var al onlardan sorun çözülür..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    apartman merkezi sistemse lnb li olay zor olucaktır. tek uyduyla farklı kanallar izliyebilirsin ama aynı frekans ta olucak mesela kanald receiverda açıkken atv show discovery bir çok kanalı izliyebiliyosun pc de uyduda out çıkışını kullanarak yapıyorsun bunu. eğer merkezi sistemse direk bağlarsan uyduyu çok çok az bi verim alıcaksın ama uyduya bağlayıp ordan outla bilgsayara verirsen kabloyu anlıyamadığım şekilde sinyaller çok çok yükseliyor.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 5025 Toplam Mesaj: 36