folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Bilge Adam Yayınları Ebook (İstek)

Bilge Adam Yayınları Ebook (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba kısaca durumu açıklayım...

şimdi türkiyedeki en iyi kurumlardan bir tanesi eğitim konusunda herkesçe malumdur ve bir takım kitapları eğitimler esnasında dağıtıyorlar ki bu kitapları aslında kendileri yazmıyor wrox yayınları diye bir yere ait olup kendi eğitmenlerinin çevirileri ve bir kaç kitabı birisinin ofisinde gördüm ve inceledim ama istemek gibi bir fırsatım olmadı harika şeyler ama anlatımlar falan çok güzel...

öncelikle bu kitaplardan hangileri olursa olsun temin edebilirsem ne mutlu bana yani yardımcı olabilirseniz ebook olarak çok mutlu olurum... onun haricinde birde özel bir kitabını istiyorum ki bu kitap benim için çok önemli hemen yazayım buraya...

Kitabın adı

Uygulamalı Yazılım projeleri... http://www.bilgeadamyayinlari.com/KitapDetay.aspx?KID=24 linkinden daha detaylı kitap içeriği hakkında bilgi alınabilir... Arkadaşlar elinde imkanı olan varsa ebook olarak bu kitaba gerçekten çok ihtiyacım var gösterdiğiniz ilgi için şimdiden çok sağolun.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi türkiyedeki en iyi kurumlardan bir tanesi eğitim konusunda herkesçe malumdur ve bir takım kitapları eğitimler esnasında dağıtıyorlar ki bu kitapları aslında kendileri yazmıyor wrox yayınları diye bir yere ait olup kendi eğitmenlerinin çevirileri ve bir kaç kitabı birisinin ofisinde gördüm ve inceledim ama istemek gibi bir fırsatım olmadı harika şeyler ama anlatımlar falan çok güzel...

öncelikle bu kitaplardan hangileri olursa olsun temin edebilirsem ne mutlu bana yani yardımcı olabilirseniz ebook olarak çok mutlu olurum... onun haricinde birde özel bir kitabını istiyorum ki bu kitap benim için çok önemli hemen yazayım buraya...

Kitabın adı

Uygulamalı Yazılım projeleri... http://www.bilgeadamyayinlari.com/KitapDetay.aspx?KID=24 linkinden daha detaylı kitap içeriği hakkında bilgi alınabilir... Arkadaşlar elinde imkanı olan varsa ebook olarak bu kitaba gerçekten çok ihtiyacım var gösterdiğiniz ilgi için şimdiden çok sağolun.

Yanlış biliyorsun Türkiyenin en iyi eğitim kurumu Netron dur üzerine basa basa söylerim bilge adam işi ticarete dökmüş 5 para etmez bir kurstur İstersen googleden 2 sinin de sitesini karşılaştır Netron Türkiyede hack eğitimi veren tek kurs :) sıkıysa bilge adamda versin görelim

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

Milamber bunu yazdı:

Kitabın adı

Yanlış biliyorsun Türkiyenin en iyi eğitim kurumu Netron dur üzerine basa basa söylerim bilge adam işi ticarete dökmüş 5 para etmez bir kurstur İstersen googleden 2 sinin de sitesini karşılaştır Netron Türkiyede hack eğitimi veren tek kurs :) sıkıysa bilge adamda versin görelim

hack eğitimi diye birşey olmaz bence

sonuçta bilgeadam da sana asp eğitimi verirken hangi durumda açık olup olmayacağını öğretiyorki ona göre güvenlik tedbiri alasın al sana hack eğitimi işte

yada ağ içinde güvenliği sağlamayı öğretiyor şuradan girilir girmemesi için bunu yapmak gerekir gibisinden

+

netronda bilgeadam da aynı *ok sadece  birisi mavi

anlaşmaya giderken kıcını yalarlar şöyle iyi böyle iyi, sonra suratına bakan olmaz

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

ayrıca ben en iyisi demedim arkadaşlar lütfen konuyu baltalamayalım... en iyilerden birisi dedim... netronla hiç görüşmedim ama bence oradakilerde de ticarete dökülmüştür kesin... sonuçta bu insanlar hayatlarını bu şekilde kazanıyorlar ister istemez işin içinde ticaret olacak...

neyse dediğim gibi konuyu baltalamayalım elinde kitap olan varsa dört gözle bekliyorum arkadaşlar...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

bak ben daha önce bir konu açmıştım bu kitap bilge adam yayını

http://www.tahribat.com/Forum-Visual-Studio-2008-Net-E-Book-97046/

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:

hocam senin rapid link rahmetli olmuş sanırım. yenileyebilirmisin acaba

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar yardımcı olabilecek olan yokmu konuyu up lamış olayım bekliyoruz yardımları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

mirliva bunu yazdı:

hocam senin rapid link rahmetli olmuş sanırım. yenileyebilirmisin acaba

suan yenileyemem 1-2 gun sonra yenilerim

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

sabırsızlıkla bekliyorum hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir kere daha hoplatayım konuyu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/334984762/visualstudio2008.rar.html

buyur hocam link yenilendi

Toplam Hit: 6027 Toplam Mesaj: 13