Bilgikutuphanesi.Com Projeye Başlıyoruz (Yer Almak İsteyenler)
-
baslarsa proje banada haber eddin ilerleyen zamanlarda katilirim
-
pSkpt bunu yazdı
Konu 30 Aralıkta açılmış halen bir aktiflik yok gibi.
Site yapım aşamasında.
Zamanım oldukça PHP, HTML(5), jQuery hakkında bir şeyler yazmaya çalışırım.
hocam yakında başlayacak yayına arkadaşın finalleri varmış
kenankonak tarafından 15/Oca/13 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
az bilgil olmazmı
-
Hocam aynen şöyle diyeyim sana , hobi olarak yaparım yani kimse bana çıkıp "Bugün niye hiçbirşey paylaşmadın!" derse yapmam.Yani sakın yanlıs anlama güzellikle çağırıyoruz adam artistlik yapıyor diye düsünme zevk için hem yazarız hem senin siten gelişir.
Elektronik&Mobil&Güvenlik sistemleri&Led,çakar lamba gibi ışık sistemleri&Bilgisayar&ve din konusu olursa imamhatip katkısı var yani. :D EDİT: & Rap müzik mixer , beat cart curt konularında yardımcı olurum.Para filanda istemem.
Roark tarafından 14/Oca/13 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar bilgiktutuphanesi.com domaini bana ait konuyu açan arkadaşla beraber bir proje yapacaktık hatta katılmak isteyen arkadaşlar aramıştık bazı arkadaşlarda katılmak istemişti fakat konuyu açan arkadaş buğün yarın diye sallamaya başladı mesajlara cevap vermiyor baktım önce foruma girmiyordur diye ama daha dün akşam girmiş böylece proje bu arkadaşımız yapmamakta başka üstlenmek isteyen varsa projeyi mesajını bekliyorum
-
kenankonak bunu yazdı
arkadaşlar bilgiktutuphanesi.com domaini bana ait konuyu açan arkadaşla beraber bir proje yapacaktık hatta katılmak isteyen arkadaşlar aramıştık bazı arkadaşlarda katılmak istemişti fakat konuyu açan arkadaş buğün yarın diye sallamaya başladı mesajlara cevap vermiyor baktım önce foruma girmiyordur diye ama daha dün akşam girmiş böylece proje bu arkadaşımız yapmamakta başka üstlenmek isteyen varsa projeyi mesajını bekliyorum
1 ay sonra yardımcı olurum mettoman tarafından 24/Oca/13 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Vay arkadaş. Neredeyse aynı fikirde ben okuldan arkadaşlarımla (kız-erkek toplam 8-10 kişi) açacaktım isim bulamamıştım. Aslında harbi iyi bir şeymiş. ancak indexleme d yeterli olur mu? Site adından kaynaklı olarak.
Gerçi içerik sağlam olduktan sonra, güncel olduktan sonra olabilir. Pm ile konuşabilirz. Hatta Playstation ve de konsollar hakkında bir bölüm olursa doldurabilirim sanırım. Söz vermiyim ama detayları pm olarak atarsanız duruma göre ayarlarım. :)
-
Yahu yazmadım yazmadım ama;
madem canınız yazmak bilgi paylaşmak vs istiyor, niye tahribatta yazmıyorsunuz?
-
wasd bunu yazdı
barnah bastım ahanda bu posta
-
thekurdo bunu yazdıwasd bunu yazdı
barnah bastım ahanda bu posta
altını çizdim bu sefer
bu arada sitede gıdım ilerleme olmamış hacı
zone tarafından 26/Oca/13 06:54 tarihinde düzenlenmiştir