Bilgilerimin Çalınması
-
mürideler yaklaşık 5 dakka önce birisi beni aradı ve bana 50 tl karşılığında 10 tane yasini şerif vermek istediğini söyledi.
Şimdi bunlar olan şeyler ancak arayan kişi benim adımı, soyadımı, adresimi, telefon numaramı felan hep biliyordu, ben buraya taşınalı 6 ay oldu ben kendi adresimi ezberleyeli 1 ay oldu bunlar nerden öğreniyorlar bunu anlamadım. Silin benim bilgilerimi dedim yapamam dedi.
bu durunda ben ne yapabilirim?
-
O nasil bi pazarlama stratejisinla. 10 tane yasini serifi napacan ki. Muhtardan mi aliyorlar napiyorlar aq.
-
Katıldığınız kampanyalar vs hayrına mı yapılıyor sanıyorsunuz ? Adamlar çok pis data topluyor.
-
livane bunu yazdı
O nasil bi pazarlama stratejisinla. 10 tane yasini serifi napacan ki. Muhtardan mi aliyorlar napiyorlar aq.
Ahahaha kahkaha attım :D :D Sanki 5 kavanoz bal 100 lira der gibi. Kitap la bu yenilmez içilmez kim napsın 10 taneyi :D
-
Senin adına bankalar, telefon operatorleri vs. bilgilerini cesitli sekilde paylasiyo hocam. Reklam amaciyla kullanilmasi Icin.
Gecende beni aradilar. Neymis amk, devremulk satisi varmista 2 hafta bodruma tatile gonderecekmiler de. Siktir la dedim kapattim.
-
bu engellenemez mi, bir de ramazan geldi hep ararlar şimdi
-
İslam adı altında yapılan pazarlamaların çilesi çıkmış durumda. Tamamen kâr odaklı çalışan insanların dini kullanmaları beni aşırı derece rahatsız ediyor.
-
Subtitle bunu yazdı
İslam adı altında yapılan pazarlamaların çilesi çıkmış durumda. Tamamen kâr odaklı çalışan insanların dini kullanmaları beni aşırı derece rahatsız ediyor.
hocam Allah'tan korkum olmasa şu ana kadar türlü türlü işten , din sömürüsünden parayı kırmıştım. Dini kütüphanem ailem sağolsun çok geniş , bir tarayıcı ile internette en geniş dini arşivlerden birini oluştururdum. Kitaplarda daha internette bahsi geçmeyen konular bile var , ancak açıp okumuyorum kafamı karıştırmasın diye :) Kur'an yetiyo
-
10 tane aynı Yasin kitabı alıp ne yapacaksın herif senin adresi Kur'an kursu filan zannetti heralde
-
SeRDaR bunu yazdı
10 tane aynı Yasin kitabı alıp ne yapacaksın herif senin adresi Kur'an kursu filan zannetti heralde
orasını ben de anlamadım, zaten çok konuşmadan da istemiyorum deyip kapattım
-
Din işinde iyi para var hacılar daha öncede dedim burada :) Sen yemezsin belki ama milyonlarcası yiyor