Bilgisayar Arıyorum (Alınık) ?
-
merhaba arkadaslar babamın bır bılgısayara ıhtıyacı var hızlıı olması bızım ıcın onemlı ndn dersenız oto tamırcı dukkanımız var ve test cıhazı olarak kullanılcak sadece laptop yada masa ustu farketmez 250 tl max verebılecegımız para var degerlendırmek isteyenler bana acıl olarak ulasırsa sevınırım iyi gunler.
-
250 tl ye hızlı bilgisayar buldunda sole bnde alacam onlardan
-
3 Çift de ben ıstıyorum :D
-
hemenn dalgayaaa baglayın zaten 250 tllık bılgısayar eskı olurr ben eskıye gore hızlıı istiyorum test cıhazında kullanılcakk cunku işlemcisi hızlı olsun oda yeter sıkıntı degıll cıddı bır konu dalga gecılcek bırsey degıl
-
Masaüstü var eski kullanmıyorum kaldırdım. 256mb ekran kartı 2tane 80gb harddisk 1.5gb ram filan var düşünürsen mesaj at usta.
-
erdiburak nickli müride bi ulaş hocam satıyodu masaüstü.
-
250tl ve hızlı :)
-
hıh ? pardon 2500 tl diye okumuşum :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------hemenn dalgayaaa baglayın zaten 250 tllık bılgısayar eskı olurr ben eskıye gore hızlıı istiyorum test cıhazında kullanılcakk cunku işlemcisi hızlı olsun oda yeter sıkıntı degıll cıddı bır konu dalga gecılcek bırsey degıl
-----------------------------eskiye göre hızlı elimde 15 senelik IBM var vereyim zamanının en hızlı laptopuydu.
-
Hacı dalgaya baglayın dıyorsun da sen arıza ya baglama hemen :)
NE olusa olsun 250 TL ye alacagın PC ısını gormez ben hız hastasıyım , oyun vss hastasıyım 3.000 TL ye bılgısayar topladım geen ay yıne de yeterlı degıl 7.500 TL lere de var ama onlara kıyasla bakınca hızlı mızlı dıınce 250 TL ye bıraz zor be usta hız olayı ... -
aq herkes niye bi garip anlıyor lan ?
hız diyince aklınıza i5'ler 8gb ram ler gelmesin.
ilk postu bi okuyun..
adam test programını hızlı çalıştırıcak birşey demiş.
pIII sistemde mario'unun bütün serilerini hızlı çalıştırırsın.
Altı üstü bir program adam gidip render almayacak ya bu pc de..
Safi bi sayfa buna takılmıssınız arkadaş..
bi tane kıyıda köşede çalışan bi kasa olması lazımdı.. bakayım ona bi.