Bilgisayar Bağımlılığından Nasıl Kurtulucam [Yardım]
-
Muridler şimdi lise öğrencisiyim 3.sınıftayım ve yazılılarım şuan berbat 6 zayıfım var.Geçen senede bilgisayar yüzünden notlarım çok düşük geldi akşam lisesinden tamamlamak zorunda kaldım.Şimdi ben günde okul zamanı 9 saat bilgisayar oynayan birisiyim.Acaba bu bilgisayar işini nasıl bırakabilirim.Mesela açmiyicam bu gün diyorum bi yandanda internette neler oluyor hangi program çıkmış vs düşüncelerine girip hemen aletin başına geçiyorum.Tamamiyle kendimi durduramıyorum artık sigaradan öte bi bağımlı haline geldim.Acaba bunu bırakmak için ne yapmam gerekli gerçekten hayatımla oynuyor..
-
bilgisayarı sat gitsin bana göre
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayarı sat gitsin bana göre
-----------------------------satarsa nasıl kendini geliştircek bu adam bence bana ver :D
-
bilgisayarina sifre koy biosdan
sifreyi babana soyle ve durumu anlat bilgisayar yuzunden derslerim kotu de
lazim oldukca bilgisayari sen ac sonra gel kapat de :)
zaten derslerim bilgisayar yuzunden zayif dedigin anda baban sifreyi vermeyecektir
veya psikolojik destek alabilirsin
-
kendine manita yap sürekli seni arasın mesaj atsın onla meşgul olmaktan pcyi unutursun ya bada ba kendine iş bul çalış boş vaktin olmasın
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
kendine manita yap sürekli seni arasın mesaj atsın onla meşgul olmaktan pcyi unutursun ya bada ba kendine iş bul çalış boş vaktin olmasın
-----------------------------hea bu da mantıklı tahribatı kıskanıyolar :D zuhahaha
-
pcden zorunlu bir şekilde uzak kalman lazım belirli bir süre 1 ayı atlattınmı zaten sorun kalmıycaktır ama öyle şifreli falan değil ... bizim gibi polis el koyması gerekmezde buna benzer gerçekten zorunlu kalıcaksın ... cafeler fln bi süre ancak sonra uzaklaşıcaksın kendiliğinden
-
derslerine bağımlılık yaparak hocam.
-
yedeksiz formatı koy bir daha açmak istemezsin bütün arşivlerin gidince :W
-
İş Sende Biter :) Kurtulcam Dersen Kurtulursun
-
Hoca o kadar kafana takıyosan bilgisayarı gönder gitsin,bir süre zorluk çekersin sonra alışırsın bilgisayarsızlığa.
İlginç bir durum yav :S