Bilgisayar Başında Oturarak Para Kazanmak İstiyorum
-
harbi evde oturuyorum böyle boş boş. bi işler yapayım. öneriler iyi gibi.
-
burda bi arkadadn sitesinde 1000 yorum yapınca 50 tl alabiliodun. bunların hepsi birleşince istediğin paradan fazlası çıkar sanırım.
-
Facebook Zynga pokerde çip kas hacı tl ye satarsın.
-
arkadasim al sana en guzel para kazanma sekli :)
WP tema editle orasini burasini duzenle Sonra satisa sun gitsin :)
R10 da ekmek gibi satarsin..
-
aynen hocam bide temalara admin paneli yap, koy satışa hergün 1-2 gider.
-
Kelin ilacı olsa başına sürer..
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------valla upload işlerinden iyi para kazandım hotfile zamanıdna host domaın al sat paypal bozdur ama sana bizşey söyliyimmi simit satsan daha çok kazanırsın sadece sabahları çalışmış olursun :) ögleden sonrada parttıme iş yeter mi ? :D
-----------------------------şimdi uploaddan foxly günde 150$ alıyor ona danışabilirsiniz iki tiyo verir bidahaki sene ev alırsınız aq :D
+ olarak geçen söylemişti foxxly evin ortasına striptiz direği dikdirmiş + 7-24 oynayan kızlar koymuş :D
-----------------------------walla günde 150 dolar kazandırcak yolu biliyosa banada söylesin. bende istifa eder gece gündüz makina başında kasarım.
-----------------------------Kusura bakmayında adam iyi sıkmış günde 150 dolar :D
-
Oyun oynayarak para kazanmak pek muhtemel degil bence cunku bir zaman sora paradan cok oyuna konsantre olma durumun var. Neobux vardi hala kazandiriyormu bilmem ama bu tur sitelerde bazen fake cikabiliyor.
-
itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------R10'dan makale, post, yorum, editörlük işlerine bakabilirsin.
-----------------------------Bu işi yapabilirsin. Çünkü ben bu şekilde kazanıyorum. İstersen uğraşla sende yapabilin.
-
bugün bir nalburda işe başlamıştım bir inşaata mal götürdük 90 tane 35 kglık çuvalı tek başıma attım
öğlen yemek arasında haber vermeden işten kaçtım geldim. işsizim.
r10 da üyelik yok makale, post, yorum, editörlük işi yaparım daha önce bir internet gazetesinde 1 hafta yapmıştım bu işi.
yardımcı olacak varsa pm atabilir.
saygılar.