Bilgisayar İçinde Local Arama Programı
-
3-4 disk içerinde toplam 1-2 tb lik word exel çeşitli ıvır zıvır hukuki evrak var.Hukukda daha önce yazılan dilekçeler çok önemlidir vede kullanılmak zorunda çok kalınır.
soruma gelirsek windows 10 daki search olayı çok yavaş . misal "anlaşmalı boşanma davası" yazdığımda 50 tane sonucu getirmesi çok çok uzun sürüyor. Getirse bile getirdiği sonuçlar hep eksik.
Eskiden google desktop search vardı superdi vede hızlıydı lakin artık oda yıllar geliştirilmeyi bırakmış ve güncellemiyor kendini.
Bana pcde tüm dataları ( özellikle world belgelerini ) indexleyerek çok hızlı arama yapmamı sağlayan program lazım. Google amcaya sordum ama beleş pek bişi göremedim.
sizin tavsiyelerini nelerdir.
-
x1 search
edit: full versiyonu vardı bende buldum şimdi, piyasada en nadir bulunan en kaliteli olanı budur.
https://drive.google.com/open?id=0B9fCqjeT2NNwNktWbDlDY3BpbE0
cankol tarafından 26/Nis/16 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Everything kullaniyordum ben. Hafif hizli is goruyor..
-
Everything denicem bakalım yarın.
@cankol hocam attın link gümlemiş
-
başkasına bakma : https://www.voidtools.com/downloads/
-
ben eskiden ava find kullaniyordum, gayet performansli calisiyor. suan macOS agirlikli kullandigim icin arama programina ihtiyac duymuyorum..

en son islenmis dosyalar sag taraftaki yerlerde falan gorulmesi baya guzel bir ozellikti, boylece son yaratilan dosyalari gorebiliyordum vs..
-
VEXTA bunu yazdı
Everything denicem bakalım yarın.
@cankol hocam attın link gümlemiş
yok hocam link sağlam da :) google direk yasaklamış linki, yoldayım eve geçince başka yere uplayıp koyarım linki ;)
-
yalnız bu, Everything, word vb metin dosyalarının içini aramıyor. bilgin olsun. yada ben yanlış anladım. burada öyle diyor.
How long will it take to index my files?
"Everything" only indexes file and folder names and generally takes a few seconds to build its database. A fresh install of Windows 8 (about 70,000 files) will take about 1 second to index. 1,000,000 files will take about 1 minute.
Does Everything search file contents?
No, "Everything" does not search file contents, only file and folder names.
-
dtsearch baya kapsamlı arıyor.
-
ava find yazmak için gelmiştim :)