folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayar İçinde Local Arama Programı

Bilgisayar İçinde Local Arama Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

3-4 disk içerinde toplam  1-2 tb lik word exel  çeşitli ıvır zıvır hukuki evrak var.Hukukda daha önce yazılan dilekçeler çok önemlidir vede kullanılmak zorunda çok kalınır. 

soruma gelirsek windows 10 daki search olayı çok  yavaş . misal  "anlaşmalı boşanma davası" yazdığımda 50 tane sonucu getirmesi çok çok uzun sürüyor. Getirse bile getirdiği sonuçlar hep eksik.

Eskiden google desktop search vardı superdi vede hızlıydı lakin artık oda yıllar geliştirilmeyi bırakmış ve güncellemiyor kendini.

Bana pcde  tüm dataları ( özellikle world belgelerini ) indexleyerek çok hızlı arama yapmamı sağlayan program lazım. Google amcaya sordum ama beleş pek bişi göremedim. 

sizin tavsiyelerini  nelerdir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

x1 search

edit: full versiyonu vardı bende buldum şimdi, piyasada en nadir bulunan en kaliteli olanı budur.

https://drive.google.com/open?id=0B9fCqjeT2NNwNktWbDlDY3BpbE0

cankol tarafından 26/Nis/16 17:16 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

aradığım program Everything

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Everything kullaniyordum ben. Hafif hizli is goruyor..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Everything denicem bakalım yarın.

@cankol hocam attın link gümlemiş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

başkasına bakma : https://www.voidtools.com/downloads/

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben eskiden ava find kullaniyordum, gayet performansli calisiyor. suan macOS agirlikli kullandigim icin arama programina ihtiyac duymuyorum..

en son islenmis dosyalar sag taraftaki yerlerde falan gorulmesi baya guzel bir ozellikti, boylece son yaratilan dosyalari gorebiliyordum vs..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

Everything denicem bakalım yarın.

@cankol hocam attın link gümlemiş

yok hocam link sağlam da :) google direk yasaklamış linki, yoldayım eve geçince başka yere uplayıp koyarım linki ;) 

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yalnız bu, Everything, word vb metin dosyalarının içini aramıyor. bilgin olsun. yada ben yanlış anladım. burada öyle diyor.

How long will it take to index my files?

"Everything" only indexes file and folder names and generally takes a few seconds to build its database. A fresh install of Windows 8 (about 70,000 files) will take about 1 second to index. 1,000,000 files will take about 1 minute.

Does Everything search file contents?

No, "Everything" does not search file contents, only file and folder names.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

dtsearch baya kapsamlı arıyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

ava find yazmak için gelmiştim :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 2853 Toplam Mesaj: 18
windows program world yavaşlık exel