Bilgisayar Kitleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Bir up 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

hd tune yükle hddyi bi tara hdd yeni diyosun ama düşük bi ihtimal belki sector oluşmuş olabilir 2. bi seçenek 1den fazla ram varsa slotları değiştir ama takarken slotlarına dikkat et aynı kanallara tak yani taktığın slotların renkleri aynı olsun yine aynı problem olursa ki olacağını tahmin ediyorum poweri değiştir düzelir

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    TrC bunu yazdı

hd tune yükle hddyi bi tara hdd yeni diyosun ama düşük bi ihtimal belki sector oluşmuş olabilir 2. bi seçenek 1den fazla ram varsa slotları değiştir ama takarken slotlarına dikkat et aynı kanallara tak yani taktığın slotların renkleri aynı olsun yine aynı problem olursa ki olacağını tahmin ediyorum poweri değiştir düzelir

:) mesajlar da yaptigim calismalari yazdim. Power degistirme oldu zaten hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Grafik kartini degistir hocam.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Bilgisayar modeli ve Windows sürümü nedir Hocam ?

Bende benzer durum vardı.. Disk Kullanımına bak 99 filan gösteriyor mu..

Bendeki olay benzerdi sistem kilitleniyor HDD'den ses geliyordu sonra HDD öldü.. :)

Toplama kasa , win xp kullaniliyor. 

power degisimden sonra biraz canlandi simdi 1 video filan oynatiyor ama kitlenme devam ediyor reset atmak zorunda kaliyorum. 

Sorun hdd mi tarama yapcam ama tarama yaparken de kitlenir diye tirsiyorum :) 

aynı sorunu bende yaşamıştım. CPU fanı ile alakalı soğutma problemi olabilir. CPU fanını kontrol et. Kitlenmesinin büyük nedeni bu oluyor.

her hakkı saklıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    slasher bunu yazdı
    Roark bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Bilgisayar modeli ve Windows sürümü nedir Hocam ?

Bende benzer durum vardı.. Disk Kullanımına bak 99 filan gösteriyor mu..

Bendeki olay benzerdi sistem kilitleniyor HDD'den ses geliyordu sonra HDD öldü.. :)

Toplama kasa , win xp kullaniliyor. 

power degisimden sonra biraz canlandi simdi 1 video filan oynatiyor ama kitlenme devam ediyor reset atmak zorunda kaliyorum. 

Sorun hdd mi tarama yapcam ama tarama yaparken de kitlenir diye tirsiyorum :) 

aynı sorunu bende yaşamıştım. CPU fanı ile alakalı soğutma problemi olabilir. CPU fanını kontrol et. Kitlenmesinin büyük nedeni bu oluyor.

http://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/243143-islemci-isi-ve-fan-sorunu.html gibi..

her hakkı saklıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

iki mühtemel sorun var. Harddisk yada Cpu işlemci fanı.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Harddisk taraması yapıldı , yazma ve okuma oranı iyi 

CPU fanı , gayet düzgün ve düzenli calısıyor yanlıs görmediysem sıcaklıkta fazla değil , tek bakmadıgım altında ki macun oldu , macun tazeleme işlemi yapsam nasıl oluyor bilmiyorum.

1 yıldır kullanılmıyordu belki macun bitmis olabilir. Onu tazelicem , temp dosyasında ve wındows'ta sisme yok 

EDİT: Harddisk'te error scan taramasında su anda 12 gb taradı ve 2 bölüm damage gösterdi 

Roark tarafından 18/Oca/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Harddisk taraması yapıldı , yazma ve okuma oranı iyi 

CPU fanı , gayet düzgün ve düzenli calısıyor yanlıs görmediysem sıcaklıkta fazla değil , tek bakmadıgım altında ki macun oldu , macun tazeleme işlemi yapsam nasıl oluyor bilmiyorum.

1 yıldır kullanılmıyordu belki macun bitmis olabilir. Onu tazelicem , temp dosyasında ve wındows'ta sisme yok 

EDİT: Harddisk'te error scan taramasında su anda 12 gb taradı ve 2 bölüm damage gösterdi 

Hocam sen tarama sonuçlarını screen at

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Burn in test programi ile test ettir sorunu gorursun

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2516 Toplam Mesaj: 21
bilgisayar ariza