Bilgisayar Kullanırken Eğlenerek Yaptığınız Şeyler?
-
Msn'de hatunla fantazi yapmak.
Onun dışında Tahribat'ta takılmka çok eski konuları okumak hoşuma gidiyor.
Onun dışında bi zik yok zaten.
-
Tbt de dolaşmak büyük haz verir bana. ff i açtığımda direk tbt de bulurum kendimi :)
İkinci olarak, işimi yaparken çok eğleniyorum, çalışmalarımın sonucunu gördüğümde muhteşem zevk alırım, zaten beni tatmin etmesse bitirmem çalışmamı, kaç gün sürerse sürsün :)
Bir de bi takıntım var, illa müzik çalacak pc başında iken ben..
-
bi bok bilmeden kıt beyniyle konuşan insanları göt etmek tabiki :)
-
müzik dinlemeden bi anım bile geçmez,pc yi kapatınca da mp3ümle,telefonla devam ederim.Holy ve Rene abinin profillerinde gezmek,yorumları tekrar tekrar okumak acayip zevk veriyor :D silinen konu logları ve banlanan üyeler bambaşka bi olay zaten :D bunlar mümkün olduğunca hergün yapmaya çalışıyorum,onun dışında okuduğumu anlamak ve pratikte uygulayabilmekten de acayip haz alırım.
-
Ses sisteminin sesini sonuna kadar açıp ışıkları kapatıp undergrand oynamak :)
-
:D son ses müzik arada mynette batak okey:) msnde toplu konuşmalar genelde.he bide programlarla haşır neşirim:)tbt zaten nette sık kullanılanlarda paso açık:)dememe gerek yok
-
viruslu bilgisayardaki virusleri temizlerken egleniyorum
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------1- tbt
2- tbt eşliğinde rock dinlemek
3- tbt eşliğinde bira kola falan içmek
-----------------------------
ilk ikisi benim için geçerli aynenbirayı çıkartırsak kola ve çay içmek süper oluyo ama aynı anda değil tabikide D:
-
msnde nickinde xxxx@hotmail.com hacked yazan özürlülerle dalga geçmek
kola içmek
cs 1.5 online oynamak
tbt
felan falan :D
-
oyunkardan isketch oyunu, eglenceli oluyor
bobilerde gülmemek elde diil
youtubede komik videolar, tv programlarin sakalari örnegin okan bayulgen'in media arkasi gibi komik oluyor
ama arkadaslarla bakmak daha eglenceli