Bilgisayar Kullanırken Sağ Eli Üşüyenler Buraya
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
-
e benim sağ elim touchpad'te :D ikiside üşümüyo :W
-
nickneyime bunu yazdı:
e benim sağ elim touchpad'te :D ikiside üşümüyo :W
-----------------------------touchpad olmaz hoca mouse olacak :) şaka bi yana, herkeste olmayabilir ama bu sağ el olayını yaşayan birçok kişi varmış.
önceki sayfada da belirttiğim gibi şöyle bi eldiven kullanmak mantıklı olabilir.
-
Dünya pek garip,sıkıntılar türlü türlü,cep telefonu ışığı altında Filistin'de ameliyat yapılırken,dünyanın öte yanında sağ eli üşüyenlerin problemi var,Kim bilir Amerikada da şu dakikalarda falanca forumda "gizli klasör seçeneği iptal oldu" diye konu açılıyordur..Lan ne garip dünya bu yahu?
[Konuyu açan arkadaşıma ve yazanlara sitem değil,öylesine bi tespit]
-
az önce bir deneme yaptım olumlu sonuç aldım sağ elim ısındı :) sanırım olay sağ ele yeterli kanın gitmemesinden kaynaklanıyor.
önce bilgisayar karşısında dik oturma pozisyonu aldım ve vücudumu mouse'u tuttuğum elden dikey olarak uzaklaştırdım kolumu dirsekten kırmadan yatay ve hafif düşey pozisyonda mouse'u bir süre kullandım, kanın elimde dolaştığını hissettim sonrasında tabi elde ısınma oldu, önemli olan bunu alışkanlık haline getirmek, kanın sağ ele kesintisiz gitmesini sağlamak gerekiyormuş galiba.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Dünya pek garip,sıkıntılar türlü türlü,cep telefonu ışığı altında Filistin'de ameliyat yapılırken,dünyanın öte yanında sağ eli üşüyenlerin problemi var,Kim bilir Amerikada da şu dakikalarda falanca forumda "gizli klasör seçeneği iptal oldu" diye konu açılıyordur..Lan ne garip dünya bu yahu?
-
Sağ el mouse kullanırken fazla hareket etmediği için üşüyor olabilir.Bir de sol eli boşta kalınca bacak arasına falan farkında olmadan da olsa sokup ısıtıyoruz aradan:)
-
abi ciddi misiniz ya ? Bu ne yaa sağ eli üşeyenler buraya falan.Al geldim ne olacak tamir mi edecen ? vb forumlara çevirdiniz siteyi yaa,biraz dikkat lütfen !
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Dünya pek garip,sıkıntılar türlü türlü,cep telefonu ışığı altında Filistin'de ameliyat yapılırken,dünyanın öte yanında sağ eli üşüyenlerin problemi var,Kim bilir Amerikada da şu dakikalarda falanca forumda "gizli klasör seçeneği iptal oldu" diye konu açılıyordur..Lan ne garip dünya bu yahu?
aga %100 kaliteli bi tesbit kendimden biraz utandım -
konuyu silmek icin girdim ama bayaa bilimsel calisma yapmis arkadaslar :)