folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Kullanırken Sağ Eli Üşüyenler Buraya

Bilgisayar Kullanırken Sağ Eli Üşüyenler Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı:
    -----------------------------

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    e benim sağ elim touchpad'te :D ikiside üşümüyo :W

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

nickneyime bunu yazdı:
    e benim sağ elim touchpad'te :D ikiside üşümüyo :W

touchpad olmaz hoca mouse olacak :) şaka bi yana, herkeste olmayabilir ama bu sağ el olayını yaşayan birçok kişi varmış.

önceki sayfada da belirttiğim gibi şöyle bi eldiven kullanmak mantıklı olabilir.

http://img405.imageshack.us/img405/2535/adszrm3.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Dünya pek garip,sıkıntılar türlü türlü,cep telefonu ışığı altında Filistin'de ameliyat yapılırken,dünyanın öte yanında sağ eli üşüyenlerin problemi var,Kim bilir Amerikada da şu dakikalarda falanca forumda "gizli klasör seçeneği iptal oldu" diye konu açılıyordur..Lan ne garip dünya bu yahu?

[Konuyu açan arkadaşıma ve yazanlara sitem değil,öylesine bi tespit] 

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

az önce bir deneme yaptım olumlu sonuç aldım sağ elim ısındı :) sanırım olay sağ ele yeterli kanın gitmemesinden kaynaklanıyor.

önce bilgisayar karşısında dik oturma pozisyonu aldım ve vücudumu mouse'u tuttuğum elden dikey olarak uzaklaştırdım kolumu dirsekten kırmadan yatay ve hafif düşey pozisyonda  mouse'u bir süre kullandım, kanın elimde dolaştığını hissettim sonrasında tabi elde ısınma oldu, önemli olan bunu alışkanlık haline getirmek, kanın sağ ele kesintisiz gitmesini sağlamak gerekiyormuş galiba.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Dünya pek garip,sıkıntılar türlü türlü,cep telefonu ışığı altında Filistin'de ameliyat yapılırken,dünyanın öte yanında sağ eli üşüyenlerin problemi var,Kim bilir Amerikada da şu dakikalarda falanca forumda "gizli klasör seçeneği iptal oldu" diye konu açılıyordur..Lan ne garip dünya bu yahu?

öyle hoca hayat bu, sonuçta insanların yaşam standartlarına göre şekil alıyor herşey. dışarıda yaşayan binlerce evsiz, soğuktan tir tir titriyor biz burada sağ elimiz neden üşüyor derdine düşüyoz, bu örnekler çoğaltılabilir ama buradaki amaç  bulunduğun ortam ve imkanlar dahilinde en doğru şekilde olduğu gibi yaşamak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Sağ el mouse kullanırken fazla hareket etmediği için üşüyor olabilir.Bir de sol eli boşta kalınca bacak arasına falan farkında olmadan da olsa sokup ısıtıyoruz aradan:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    abi ciddi misiniz ya ? Bu ne yaa sağ eli üşeyenler buraya falan.Al geldim ne olacak tamir mi edecen ? vb forumlara çevirdiniz siteyi yaa,biraz dikkat lütfen !

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

aga %100  kaliteli bi tesbit  kendimden biraz utandım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    konuyu silmek icin girdim ama bayaa bilimsel calisma yapmis arkadaslar :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 5320 Toplam Mesaj: 48