folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Manyaklığı Belirtileri Kendi Anlatımım

Bilgisayar Manyaklığı Belirtileri Kendi Anlatımım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Bilgisayar Manyaklığı İlk Önce MIRC Ve Msn İle Başlar Daha Sonra Surf Manyaklığı Olarak Site Gezme Olarak Değişir.Eyer Bilgisayar Başında Günde 5 Saat Kalmaya Ve Dahada Kalmaya Devam Ediyorsanız.Ruhsal Yapınızın Çöktüğüne Ve Asosyel Olmaya Doğru Gidişin Belirtileridir.Gözleriniz Kan Çanağı Oluyorsa Baş Ağrısı Ve Bunun Geçmesi İçin Ağrı Kesici İçiyosanız Bu Artık Ben Bunu Oynamalıyım Ne Ağrı Ney Bişey Beni Durduramaz Beni Bunun Başından Kaldırmaya Kimsenin Gücü Yetemez Olarak Zihinde Gerçekleşir Örneğin Günde 5 Site Bile Geziyorsanız Belli Başlı Bilgisayar Delisi Olduğunuz Zaman Bu Yerlerde Saatlerce Zaman Geçirirsiniz Konuların Aynı Olması Veya Sitede Değişen Bişilerin Olmaması Seni Bağlamaz Artık Konular İle Özdeşleşmiş Gözün Göz Deliğinden Fırlamış Bir Şekilde Ekrana Bakarsın.Bir İşiniz Varsa Bir Dosya İndirme Gibi Çişinizi Kakanızı Tutarsınız.Aman Yükleme Düşer Filan Yada O Dosyaya Ulaşma Hevesinden Kaynaklanan Arzuyla Bilgisayar Başında Altınıza Edicek Seviyeye Göre PC Başında Kalırsınız.Bir Diğeride Reel Hayatın Keşke Olmamasını Herşeyin Şen Şakrak Ekmek Elden Su Gölden PC Başında Keşke Hep Otursam Gibi Düşüncelerde Zihinde Gerçekleşir.Sabah Kalktığınız Zaman İlk Ona Koşarsınız O Artık Sizin İçin Hobinin Dışına Çıkmış Bir Yaşam Kaynağıdır.Bunun Dışında Öğünleriniz Değişir Gecenin 4ünde Akşam Yemediği Yersiniz Genelde PC Başında Kalanlar Tek Öğün Yemek Yada Buzdolabından Kolay Yenilebilen Yesemde Hemen Gitsem Piskolojisiyle Karınlarını Bile Doyurmazlar.Artık Bakımsızlıktan Dötünüz Oturmaktan Ter Bağlar.Kafanızın Yağı 2 KMden Duyulur Dişleriniz AT Sarısı Olmuştur.Yüzünüzü Yıkamaz Geçen Yıllarda Çapaklar Yüzünüzü Kaplar Bunun Gibi Örnekler Yada Reelde Kimseyle Buluşmama İsteği Yada Arkadaşlarınızla Muhabbetiniz Bilgisayarsa Ve Bilgisayardan Başka Anlatcak Bişeyiniz Yoksa Bu Benim Gibi Bilgisayar Manyağı Belirtileridir.

Prof.Dok.Alerjik - BİLGİSAYARLA SAVAŞ VE ANTİTEKNOLOJİK DERNEK ÜYESİ :D

Yorumlarınızı Bekliyorum :]

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Alerjik bunu yazdı:
    -----------------------------

Yorumlarınızı Bekliyorum :]

Yorumsuz!!!!

Gerekeni açıklamışsın ellerine sağlık!!:D  

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Aferim. güzel tespitler.

Yada Reelde Kimseyle Buluşmama İsteği  bu oluşuyor sonucunda. sanki bir çekingenlik doğuyor öyle düşünüyorsunuz. oysaki öyle değil hiçbişey.

güzel yorumların için eyv. bazı arkadaşlar ibret alsın :( 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

Aferim. güzel tespitler.

Yada Reelde Kimseyle Buluşmama İsteği bu oluşuyor sonucunda. sanki bir çekingenlik doğuyor öyle düşünüyorsunuz. oysaki öyle değil hiçbişey.

güzel yorumların için eyv. bazı arkadaşlar ibret alsın :(

hacı birde şu oluyor. evinden dışarı çıkamk istemıyorsun. kimseyi görmek istemıyrsun.canın sıkılıyor ama bunu önemsemıyorsun.:D 

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Tespitlerinde bir çooooooooooook eksik var.....

Eksiklerden bir kaçı; paronoyaklık, nette kendine güven ama realde güvensizlik, bide nete çok sık giren bir adamın sosyal hayatta bişey becerdiğini görmüş değilim.. 

yola çıkacaktım bide senın konuya göz atım dedim.. ineyim bi yerıme evime bi gideyim. tam teferruatlı yazacam..

Daha çooookkk çalişman lağzım yavrum çokkkk :D 

bide kendizinizi sorgulamayı bırakın!... bırakın hayat oynasın sizinle...  

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

içime kasvet düştü ak :D
    doğru yazmışsın da şu her kelimenin baş harfini niye büyük yazdın :f
    her zaman derim. pc başında asosyal olmayın, hayattan kopmayın ak. Çok sinir olurum bu işe. Gezin tozun, sokağa çıkın. Sokak sanatını öğrenin ak. darlandım yaa yazıyı okurken :F

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kısacası : içinizdeki o doğuştan gelen özgüveninizin içine ediyor. iş+ okul+ gezmeler+kurslar olmasa hele birde

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:

içime kasvet düştü ak :D
    doğru yazmışsın da şu her kelimenin baş harfini niye büyük yazdın :f
    her zaman derim. pc başında asosyal olmayın, hayattan kopmayın ak. Çok sinir olurum bu işe. Gezin tozun, sokağa çıkın. Sokak sanatını öğrenin ak. darlandım yaa yazıyı okurken :F

hacu güzel hoş diyonda kimle dolaşak amk.  sevgili dersin yok. arkadas dersin yok. amk arkadaslaırmın hepsi okuldan mahalleden 1 arkadas yok. onlarında zaten dısarı cıkmaya niyetleri yok. ee ne kaldı elimizde yine bilgisayar kaldı amk yapcak işde olsa zati yapardık. amk simdi boş işlerde kalmadı olsa onlar üzerinde çalışcam:D    

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    HeadBanger a katılıyorum zaten amq bırak sevgiliyi benim sevgilim var Toshiba onlan zaman geçiyorum günün 12 saati sevişiyoz :D Olm zaten bilgisayar sevgilimiz olmuş :) daha ne istiyosun ? :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Ben en çok oyunlarda sorun çekiyorum.Özellikle Counter Strike  çok kötü bağımlılık yaptı bende ve hala öyleyim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Oynamadığım gün,sıkıntıya giriyorum.İnternetten zaman kısıtlayıcı program aradım yok,ttnetin programı bi sikime yaramıyor(gerçi ttnetin kendisi bi sikime yaramıyor).Okuldaki rehberlik hocasına sordum oda bi boka yaramadı.Ne yapacağımı bilmiyorum...

-
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    _Garez_ bunu yazdı:

Ben en çok oyunlarda sorun çekiyorum.Özellikle Counter Strike çok kötü bağımlılık yaptı bende ve hala öyleyim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Oynamadığım gün,sıkıntıya giriyorum.İnternetten zaman kısıtlayıcı program aradım yok,ttnetin programı bi sikime yaramıyor(gerçi ttnetin kendisi bi sikime yaramıyor).Okuldaki rehberlik hocasına sordum oda bi boka yaramadı.Ne yapacağımı bilmiyorum...

Kardeşim gerçekten bırakmak istiyormusun? O halde sana en büyük fırsatı sunuyorum. Üçten geriye sayacağım ve sıfıra geldiğimde bir daha oynamayacaksın, sadece hafta sonları forumu ve e-postanı kontrol etmek için gireceksin ve 1 saat duracaksın. Hazırmısın?              3,                                        2,                                1.

Geçmiş olsun artık temizlenmiş ve kurtulmuş oldun, bu yazıyı okuduğuna göre 1 saatin başladı demek oluyor. Bir saatin sonunda gidip kitap oku, sevgilinle dolaş, bira iç nebiliyim a.q. yap bişiler..... 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 2402 Toplam Mesaj: 19