folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Masası İçin Sandalye

Bilgisayar Masası İçin Sandalye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-GEX
    C-GEX's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

@kadircankaya  Hocam yolladığın sandalye harika ama biraz tuzlu ona bütçe ayırmak beni zorlar.

@C-GEX  hocam genel anlamda türksite bakıyorum uygun sandalyeleri fakat hangisi alsam karar veremedim. Yere yakınlığı çok önemli benim için.

@zalimadam Hocam koltukluk yer yok odada , tabure bence o kadar da kötü değil, yere yakın olduğundan belini çok ağrıtmıyor.

@AnaMuhalefet  Çok teşekkürler hocam gönderdiklerin ürünler için.

@costantin Onu alıcam heralde bende çok teşekkürler.

Teşekkürler yorumlarınız için, Adore ile Turksit genellikle öneriliyor. Türksit 150 tl lerde dolaşırken adore 450 tl lerde dolaşıyor. Bu kadar fark varmı bu ürünler arasında?

Hocam ben yere yakın kullanıyorum genelde serbest takılırken pcde.Yatırıp pistonuda aşağı indirdiğimde ayaklarım yere bayağı yakın oluyor 1.70 boyundayım.Türksit alırsan hepsiburadadaki makam koltuğunu öneririm.Adore ile arasında çok fark var daha ayrıntılı adore.Ancak şahsen bu şu an gayet iyi.Bir iki arkadaşta almış yazdıklarına göre.

Edit: masam normalden biraz yüksek o yüzden çizim felan yaparken biraz kalkık ve dik konumda kullanıyorum yoksa en aşağı konumda yere olan mesafesi 28-30 cm civarı.Masamın yüksekliği 75 cm

C-GEX tarafından 02/Mar/16 22:04 tarihinde düzenlenmiştir

Sana koşarak deli gibi yaşamak ,bana yaşamak deli gibi koşarak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek
    C-GEX bunu yazdı
    NewwarrioR bunu yazdı

@kadircankaya  Hocam yolladığın sandalye harika ama biraz tuzlu ona bütçe ayırmak beni zorlar.

@C-GEX  hocam genel anlamda türksite bakıyorum uygun sandalyeleri fakat hangisi alsam karar veremedim. Yere yakınlığı çok önemli benim için.

@zalimadam Hocam koltukluk yer yok odada , tabure bence o kadar da kötü değil, yere yakın olduğundan belini çok ağrıtmıyor.

Teşekkürler yorumlarınız için, Adore ile Turksit genellikle öneriliyor. Türksit 150 tl lerde dolaşırken adore 450 tl lerde dolaşıyor. Bu kadar fark varmı bu ürünler arasında?

Hocam ben yere yakın kullanıyorum genelde serbest takılırken pcde.Yatırıp pistonuda aşağı indirdiğimde ayaklarım yere bayağı yakın oluyor 1.70 boyundayım.Türksit alırsan hepsiburadadaki makam koltuğunu öneririm.Adore ile arasında çok fark var daha ayrıntılı adore.Ancak şahsen bu şu an gayet iyi.Bir iki arkadaşta almış yazdıklarına göre.

Edit: masam normalden biraz yüksek o yüzden çizim felan yaparken biraz kalkık ve dik konumda kullanıyorum yoksa en aşağı konumda yere olan mesafesi 28-30 cm civarı.Masamın yüksekliği 75 cm

@C-GEX  Tam aradığım cevap hocam çok teşekkürler. Önerdiğini alacağım.

NewwarrioR tarafından 02/Mar/16 22:14 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Öneriler için çok teşekkür ederim aşağıdaki ürünü aldım. 20 lira da kargo varmış :( 

http://www.hepsiburada.com/turksit-efes-yatar-mekanizmali-makam-koltugu-pm-ofisefesd

Ürün gelince ilk elden yorumlarımıda yazacağım. 

Herkese çok teşekkürler.

NewwarrioR tarafından 02/Mar/16 22:41 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Çok alıştım başk bir şeye oturamıyorum, öneririm

http://tr.aliexpress.com/item/The-boss-computer-chair-can-lay-lifting-fashion-household-high-grade-belt-massage-chair-Leather-office/32468051209.html?spm=2114.49010208.4.6.vDeBOM

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı

Öneriler için çok teşekkür ederim aşağıdaki ürünü aldım. 20 lira da kargo varmış :( 

http://www.hepsiburada.com/turksit-efes-yatar-mekanizmali-makam-koltugu-pm-ofisefesd

Herkese çok teşekkürler.

o ürünü 3 sene kullandım. Parasının hakkını verir. Kronik bir sorunu var bu tekerlek ile koltuğun süspansiyonu arasındaki kısım kırılıyor çok ağır bir kişi iseniz (ben 0.1 TON çekiyordum kullanırken) 2 kere kırdım. İkisindede garantiden yenisi yolladılar saolsun. Türkosit malının arkasında duruyor onu söyleyeyim. Çok kaliteli bir yapısı yok belki ama fiyat/performans canavarıdır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

Çok alıştım başk bir şeye oturamıyorum, öneririm

http://tr.aliexpress.com/item/The-boss-computer-chair-can-lay-lifting-fashion-household-high-grade-belt-massage-chair-Leather-office/32468051209.html?spm=2114.49010208.4.6.vDeBOM

Hocam fikrimi değiştirdim bundan sipariş verdim :) şaka maka bu ne hocam 800 $

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    NewwarrioR bunu yazdı

Herkese çok teşekkürler.

o ürünü 3 sene kullandım. Parasının hakkını verir. Kronik bir sorunu var bu tekerlek ile koltuğun süspansiyonu arasındaki kısım kırılıyor çok ağır bir kişi iseniz (ben 0.1 TON çekiyordum kullanırken) 2 kere kırdım. İkisindede garantiden yenisi yolladılar saolsun. Türkosit malının arkasında duruyor onu söyleyeyim. Çok kaliteli bir yapısı yok belki ama fiyat/performans canavarıdır.

Hocam bende 75 kiloyum heralde birşey olmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeky
    zeky's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-GEX
    C-GEX's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı
    C-GEX bunu yazdı
    NewwarrioR bunu yazdı

@C-GEX  Tam aradığım cevap hocam çok teşekkürler. Önerdiğini alacağım.

Hayırlı olsun hocam.

Sana koşarak deli gibi yaşamak ,bana yaşamak deli gibi koşarak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

şöyle 140 kg taşıyacak götlü göbekli adam koltuğu lazım banada =)

Toplam Hit: 4238 Toplam Mesaj: 28
bilgisayar masası için sandalye ofis sandalyesi