Bilgisayar Mühendisliği - İtü Vs Boğaziçi
-
bogazicili ama baska bolumden bi insan olarak yazayim, okul olarak mukemmel bi okuldur, bilgisayar muhendisligini cok bilemeyecegim tabi de, hazirlik kolay degil laylaylom girip de gecilecek bi sinav degil, ingilizcen advanced seviye ise rahat edersin obur turlu azcik kasarsin
-
hocam bu sene itü hazırlığı bitirdim ve 2-3 saat sonra gireceğim sınavın ardından önümüzdeki sene fizik müh. okumaya başlıcam. okula başladığımda Intermediate seviyedeydim, şu an Upper olarak geçiyoruz. sınav öncesi 1-2 gün şöyle bi bakınarak pek sıkıntı yaşamadan bitirdim okulu. ben de gelmeden önce baya bi araştırmasını yaptım. yanlış anlaşılmasın boğaziçini bilmediğim için yalnızca itü hakkında konuşucam. itü belki puan yada sıralama olarak diğerlerinin arkasındadır tam bilmiyorum incelemedim kılavuzları ama teknik üniversite farkını doğrudan hissedeceğinden şüphen olmasın itü'de. sanırım istanbul istiyorsun o sebeple odtü'ye hiç girmeyelim dedim. eğitimin boyunca itü'de pek çok alanda türkiye'nin ilk projelerini imza atabilmen mümkün. (bkz : arıkopter, itübüs) ayrıca yine okul içinde bulunan pek çok okula ait kurumda da görev bulabilirsin. uhuzam (uydu haberleşme ve uzaktan algılama merkezi), ygm (yazılım geliştirme merkezi), uybhm(ulusal yüksek başarımlı hesaplama merkezi) ve daha şu an adı aklıma gelmeyen pek çok kurum.. eğer kafana takılan olursa hazırlık, itü'de yaşam filan pm atarsın hocam.
-
mühendislik teknik üniversitede okunur.odtüye beklerim pc müh 3 buçuktan 4 oldum:p
-
Belki adamın şifresi var :D Kazancanı biliyor
-
ben bogazici 3.sınıf örencisi olarak sölüyorum kesinlikle itü :W
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------
ben bogazici 3.sınıf örencisi olarak sölüyorum kesinlikle itü :W
-----------------------------Usta boğaziçi yerine kesinlikle İTÜ mühendislik söz konusuysa, Ama İngiliz Dili Edebiyatı olur, Uluslararası Ticaret olur bu tip bölümler için boğaziçi.
-
Kesinlikle TOBB veya Hacettepe öneririm iyi arastırma yap hedeflerın gercekten buyukse bu ıkısınden bırını tercıh etmen dogru karar olacaktr bende bilgisayar muh okuyorum bu ıkı unıden bırıne gıtmek ısterdım yatay gecısde olmuyor malesef o yuzden sen dogru tercih yap hadı kolay gelsın hazırlıgıda kesınlıkle oku faydalıdır :)
-
Hocam ikinci sınavda allah korusun ama beklediğin gibi gelmezse yıldıza gel sen mühendislik konusunda baya iyidir yıldızda
-
ExpirE bunu yazdı:
vala ben ygs 2 200. sıradayım. lysde iyi bir sıralama yaparsam mühendislikte boğaziçini asla 1. ye yazmam.
1 odtu yazarım
2 itü yazarım
3 boğaziçi yazarım
odtu sıralaması boğaziçiden düşük sıralama olacağımdan odtü gelir.
boğaziçi sözelde iyidir. mühendis olacaksan itü odtü derim
illede teknik diyorum ben
odtü itü ytü sonra ktü gelir.
bizim evde herkes itü ve ytü lüdür:D
adam işini biliyor. -
itü iyidir mühendislikte. hazırlığı atlama bence. gerçi hazırlıkta bişey öğrenemezsin hazırlığı dandik itünün. ingilizcen nasıl?