Bilgisayar Mühendisliği Hakkında
-
Sonunda mesajlar geldi.Herkese teşekkürler. :=)
-
Biraz saçma bir soru olacak ama merak ettim.
Bilgisayar mühendisliği okurken gözlerin bozulması diye birşey var mı?Benim gözlerim şu haliyle bile bayağı bozuk da... -
Sadece mühendislik değil, bilgisayarla uğraşan hemen hemen herkezde göz sıkıntısı yaşanır.
-
Benim 3. ameliyatım gözlerimden...
Birisini kendim yaptım..
Birisinde japon yapıştırıcı kactı...
Birisinde Lazer...
Gözümde sorun olmasının tek sebebi bilgisayar, ailemde başka göz problemi olan yok çünkü -
Bilgisayar dersleri sorun olmuyor(tabi gecmis bilgin varsa) sadece ileri matematik calisman gerekli :) Rene belirtmis bircok muhendis,word-excel kullanamyacak seviyede.Mezun olup bilgisayara printer tanitamayan veya bir problem karsisinda aciz kalan birsuru insan var.Muhendisligin temelinde su soru-cevap yatar.
Ben muhendisim ,problem cozerim.
Aslinda seyhimizin belirttigi programci-muhendis arasindaki farkta bu cumlede yatmaktadir.Kendinizi gelistirdikten sonra sorun olmaz,hersey diplomaya bagli degil ama egitim sart :) -
Salla gitsin böyle işi.
-
Dersten kaldiginiz zaman cikacan hocanin karsisina,hoca bak benim kaybedecek birseyim yok,henuz birsey kazanmadim ama beni 2tane matematik sorusu yuzunden dersten birakirsaniz o zaman size cok sey kaybettiririm ...vs gibi konusacaksin.Baktin hoca dikleniyormu hic sesini cikarmadan ayrilacan,aksamlari falan hocanin evinin o civarda ustunde boyle pardusoyla falan hocayi gece takip edecen ...1-2hafta sonra tekrar karsisina cikacan bak hoca benim kaybedecek birseyim yok...su dersten gecir sende rahat et bende...vs ...en son olmadi doveceksin. :)
not: bu yontem bizzat sahsim tarafindan denenmemistir :) eger ilerde boyle bir durumla karsilasirsam hic cekinmeden yapacagim ilk yontemde budur :D -
renegadealien
8 sayfalık sınav sorusu gördüm ben gerisi sen hesap et
aga sen ne yaptın bukadar soruyu ben liseye gıderken gormedım kımbılır onların cevaplarıda kıtap oıluyordur -
holy hojam okumanın sonucunu rene de okumanın zorluklarını anlatmış pc den zevk alıyosan kaçırmıycaksın işteyken genelde yatıosun:D
-
Hep Bilg.mühendisi olmayı istemişimtir,ama olmadı (:
Sözel Okuduq,Napalım....
Sözel'dede bi boq yoq,Bilgisayar ile ilgili
Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 31