Bilgisayar Yavaşlıyor...
-
bendede aynısı track mania oynarken oluyor :S
-
ayıp onlara ya nasıl bukelemun gıbı pc bi çok hızlı bı çok yavaş tiye akıyor gıbı gelıyor bana bu pc:)
-
Yaf ben dün flashget kullanmaya başladım a.q flashget açıkken net ağırlaşıor hatta açmıor hiç bişiyi
-
üstat o ne?
-
hoca en güzeli orda pc nin hızını kesen fazla parçaları sökmek bikere kasanın en üsdünde büyük fanlı kutu gibi bişi var ben hep onun gereksiz oldunu düşünmüşümdür sök onu sök sök ozaman baya bi hızlanma olur
-
Bilgisayarını Yeniden Kurmanı Tavsiye ederim. Fanlar la Ramler le Uraşmamanı Öneririm. Yükseltme Yapacaksan yap... Burada Gırgırda var, Arkadaşlarımızın bazıları Şaka Yapayım Derken Sana Zarar vereceklerini Sanırım Tahmin etmiyolar.
Her neyse, Sisteminde Belliki, Boot Programları kurulu, Bilgisayarın Bir BootNet Ağının Parçası konumunda Gibi Görünüyo. Tek Çaren Yeniden kurman Silip Yeniden Kuracaksın Sanırım anlaşılmayan Bir Durum Yok.
İrc, Mirc Gibi Chat Kanallarınada Fazla Takılmamaya Bak. ;)
-
Bir bunu yazdı:
-----------------------------
hoca en güzeli orda pc nin hızını kesen fazla parçaları sökmek bikere kasanın en üsdünde büyük fanlı kutu gibi bişi var ben hep onun gereksiz oldunu düşünmüşümdür sök onu sök sök ozaman baya bi hızlanma olur
-----------------------------
sanırım powerden bahsediyor :D:D:D:D pffuzhuazazuhzasök onu sök :D at gide:D
-
yağ filtresi , yağ, bujileri değiştir. 10000 bakımlarını aksatma :) hızlanır :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayarını Yeniden Kurmanı Tavsiye ederim. Fanlar la Ramler le Uraşmamanı Öneririm. Yükseltme Yapacaksan yap... Burada Gırgırda var, Arkadaşlarımızın bazıları Şaka Yapayım Derken Sana Zarar vereceklerini Sanırım Tahmin etmiyolar.
Her neyse, Sisteminde Belliki, Boot Programları kurulu, Bilgisayarın Bir BootNet Ağının Parçası konumunda Gibi Görünüyo. Tek Çaren Yeniden kurman Silip Yeniden Kuracaksın Sanırım anlaşılmayan Bir Durum Yok.
İrc, Mirc Gibi Chat Kanallarınada Fazla Takılmamaya Bak. ;)
-----------------------------format atcaz yani bilgisayara arkadaşı çagırmam lazım olcak ben daha ögrenemedım format atmasını:(
chat sitelerine hiç takılmıyorum facebook bile yok yonjam yok benim işim olmuyor öyle sitelerle müzik sitelerine takılıyorum
-
format atmayı gösteren bi simülatör belki işe yarar: http://rapidshare.de/files/41265032/Yeni_WinRAR_ar__ivi.rar.html