Bilgisayar Yavaşlıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bendede aynısı track mania oynarken oluyor :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    ayıp onlara ya nasıl bukelemun gıbı pc bi çok hızlı bı çok yavaş tiye akıyor gıbı gelıyor bana bu pc:)

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Yaf ben dün flashget kullanmaya başladım a.q flashget açıkken net ağırlaşıor hatta açmıor hiç bişiyi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    üstat o ne?

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    hoca en güzeli orda pc nin hızını kesen fazla parçaları sökmek bikere kasanın en üsdünde büyük fanlı kutu gibi bişi var ben hep onun gereksiz oldunu düşünmüşümdür sök onu sök sök ozaman baya bi hızlanma olur

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bilgisayarını Yeniden Kurmanı Tavsiye ederim. Fanlar la Ramler le Uraşmamanı Öneririm. Yükseltme Yapacaksan yap... Burada Gırgırda var, Arkadaşlarımızın bazıları Şaka Yapayım Derken Sana Zarar vereceklerini Sanırım Tahmin etmiyolar.

Her neyse, Sisteminde Belliki, Boot Programları kurulu, Bilgisayarın Bir BootNet Ağının Parçası konumunda Gibi Görünüyo. Tek Çaren Yeniden kurman Silip Yeniden Kuracaksın Sanırım anlaşılmayan Bir Durum Yok.

İrc, Mirc Gibi Chat Kanallarınada Fazla Takılmamaya Bak. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

Bir bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca en güzeli orda pc nin hızını kesen fazla parçaları sökmek bikere kasanın en üsdünde büyük fanlı kutu gibi bişi var ben hep onun gereksiz oldunu düşünmüşümdür sök onu sök sök ozaman baya bi hızlanma olur
    sanırım powerden bahsediyor :D:D:D:D pffuzhuazazuhza

sök onu sök :D at gide:D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    yağ filtresi , yağ, bujileri değiştir. 10000 bakımlarını aksatma :) hızlanır :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Bilgisayarını Yeniden Kurmanı Tavsiye ederim. Fanlar la Ramler le Uraşmamanı Öneririm. Yükseltme Yapacaksan yap... Burada Gırgırda var, Arkadaşlarımızın bazıları Şaka Yapayım Derken Sana Zarar vereceklerini Sanırım Tahmin etmiyolar.

Her neyse, Sisteminde Belliki, Boot Programları kurulu, Bilgisayarın Bir BootNet Ağının Parçası konumunda Gibi Görünüyo. Tek Çaren Yeniden kurman Silip Yeniden Kuracaksın Sanırım anlaşılmayan Bir Durum Yok.

İrc, Mirc Gibi Chat Kanallarınada Fazla Takılmamaya Bak. ;)

format atcaz yani bilgisayara arkadaşı çagırmam lazım olcak ben daha ögrenemedım format atmasını:(

chat sitelerine hiç takılmıyorum facebook bile yok yonjam yok benim işim olmuyor öyle sitelerle müzik sitelerine takılıyorum  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    format atmayı gösteren bi simülatör belki işe yarar: http://rapidshare.de/files/41265032/Yeni_WinRAR_ar__ivi.rar.html

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 6495 Toplam Mesaj: 27