Bilgisayara Ses Kaydı Yapmak İstiyorum Ama Olmuyor?
-
konu şu : elime bir kitap alacağım , mikrofona okuyacağım bilgisayarda bunu kaydedecek. bitti :)
gelirken "platoon PL-2320" aldım. taktım.
görünüşte kaydediyor. ama önce ses çok bozuk ve kısıktı. onu taktım bunu çıkardım. ayar falan kurcaladım. şimdi seste yok
şimdi oda yok. program falan mı indirmem lazım.
-
Şu siteyle bi kayıt yapmayı dener misin :
-
Ablacık bunu dene bakalım.
http://www.apowersoft-tr.com/ucretsiz-cevrimici-ses-kaydedici
http://www.apowersoft-tr.com/ses-kaydedici -
Acid 7 pro ya da wave lab ile kayıt yaparsan daha rahat olur senin için.
-
Audacity indirip kaydedebilirsin. Kayıt işleminde kullanılacak cihazı seçmene izin veriyor.
-
AudaCity'e korkmadan kaydedip sonrasında bozuk yerleri kesip,biçip yapıştırabilirsin...
-
aynen senin ilacın audacity
-
program için goldwave i tavsiye ederim. sürücü seçerken felan sıkıntı yaşarsan ses kartının ayarlarına bak.
-
Able Google dökümanları bi dene istersen. Voice typing özelliği var ama denemedim hiç.
-
dedikleriniz deneyip cevap yazayım dedim biraz gecikti. birşeyi cevapsız havada bırakmayı sevmiyorum
öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
bayağı bir uğraştım. farklı mikrofon denedim. kabloları değiştirdim program indirdim derken ..
nasıl oldu unuttum ama programlardan sonra kayıt yapabildim.
audocity ve goldware indirdim. tam programa hakim değilim ama şimdilik iş görüyor.
diğerlerine gelince hep deneme sürümü falan sorun çıkardı. bende uğraşmadım.
zaten whatsuptan istiyormuş boşuna oldu. ama tecrübe oldu başka birşey için
* kayıt yaparken en ince ayrıntıyı kayıt yaptığından memnun değilim. nefes alışım dudağımın biribirine değmesi bile kayıtta .
bunları temizleyen yada ne bileim daha net duru kayıt yapan birşey, fikriniz varmı ?
nefes kullanmak konusundada ne gibi bir araştırma yapamam lazım.
konuşurken hiç sorunum yok kayıt yaparken nefessiz kalıyorum. mikrofon karşısında ölüp gideceğim :)
-
Telefondan kayıt yapıp pc ye atsan Daha mantıklı olmazmi?