Bilgisayara Voip Kurulumu + Kullanımı (%50 Tasarruf İmkanı)
-
Selamlar voip kullanımı gün geçtikçe artıyor yabancı firmalar bu hizmeti sağlarken artık türk firmalarda bu hizmeti sağlamaya başladı 0850 ile başlayan numara tahsislerine başladı. Ben size Express talk ile nasıl kullanılacağını anlatacağım (full ü büroda kaldı bulan varsa eklesin :)
Türkiyede bizim kullandığımız netgsm var aynı zamanda iş yeri olarakda kullanıyoruz fiyat listesini zaten kendi sitesinden bulabilirsiniz bunun dışında onun bayiisi olan firmalarda kaynakas / kaynaksms.com gibi ordanda tahsis edebilir kullanıcı bilgilerinizde ip server adresini şifrenizi kullanıcı adınızı (size tahsis edilen numara) bulabilirsiniz
Aynı zamanda linksys 2 çıkışlı voip adaptörleri var bize 2 çıkış yetiyor tabi siz ipx mi yaparsınız ne yaparsınız bilemem :)
kişsel kullanıma gelince belli tanıdıklarınızı arayıp konuşun ama sapıklık yapmaya kalkmayın (bknz Ameleden Sosyal mesaj)
kimlik bilgileriniz alındığı için sorun olur Yurt dışını bilmem
neyse videoyu izleyin işte
edit: aynı programı istediğiniz kadar pc ye kurabilirsiniz A bilgisayarı cevap verince diğerleri sesi keser :)
-
numara falan taşımadan sip acc alabileceğim yerli yabancı siteler var mı bildiğiniz ?(TC no verebilirim) sadece sip üyeliğime kontor yukleyip cep telefonumdan arama yapacagım.
-
Pegasus bunu yazdı:
-----------------------------numara falan taşımadan sip acc alabileceğim yerli yabancı siteler var mı bildiğiniz ?(TC no verebilirim) sadece sip üyeliğime kontor yukleyip cep telefonumdan arama yapacagım.
-----------------------------https://www.kaynaksms.com/yenismsuye.asp
KONUŞMA ÜCRETLERİ * Fiyatlarımıza ÖİV ve KDV dahildir.
* Fiyat tarifelerinde herhangi bir sabit ücret veya taahhüt bulunmamaktadır.
* 01 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.Çağrı Yönü
NetGSM > Avea 1 Dk0,09 TL100 Dk9 TLNetGSM > Turkcell 1 Dk0,09 TL100 Dk9 TLNetGSM > Vodafone 1 Dk0,09 TL100 Dk9 TLNetGSM > NetGSM 1 Dk0,006 TL100 Dk0,6 TLNetGSM > Türk Telekom 1 Dk0,05 TL100 Dk5 TLNetGSM > TTNET 1 Dk0,09 TL100 Dk9 TLİster NETGSM' e taşıdığınız sabit numaranızdan ,ister seçtiğiniz NETGSM numaralarından (Sabit Telefon Hizmetleri (0850 30xxxxx coğrafi olmayan numaralar, 0(Alan kodu) 606 xxxx coğrafi numaralar) ) çok ucuza görüşebilir ve tüm operatörlerden çağrı alabilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
-
-
hacı baya saçmalamışsın hahaha ama emeğine sağlık bilmediğim bir olaydı deneyecem
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------hacı baya saçmalamışsın hahaha ama emeğine sağlık bilmediğim bir olaydı deneyecem
-----------------------------saat 17:30 a kadar müşterilere dert anlatmaktan gırtlak gitmiş + spor salonu hemen sonrasında normaldir :)
bunlar kesilmiş hali bazı yerler var alper ne içtiysen banada ver dedirten cinsden :)
-
bugun netgsm den acc acdım baya güzel çalısıyor. adam akıllı bi firma arıyordum. iyi oldu. bugun banka havalesi ile kredi yükleyeyim.
-
Pegasus bunu yazdı:
-----------------------------bugun netgsm den acc acdım baya güzel çalısıyor. adam akıllı bi firma arıyordum. iyi oldu. bugun banka havalesi ile kredi yükleyeyim.
-----------------------------kredi kartıyla yükleyince anında geçiyor
posta çekide kabul ediyorlar ama dekontu fakslaman lazım
banka havalesi yapıp ödeme bildirimi doldurduğunda konrol etmeden aktif ediyorlar
şirket isen şirket ismiyle başlı smsde atabilirsin
panelde hepsi var zaten
-
1) Hocam bunun VOIP Programlarindan (12voip, voipraider, nonoh, telbo, vs.) tam olarak farki nedir?
2) Iphone icinde aplikasyon bulunabilir mi?
3) SMS ucreti ne kadar?
Bu arada Video baya iyi olmus eline saglik :)
-
break bunu yazdı:
-----------------------------1) Hocam bunun VOIP Programlarindan (12voip, voipraider, nonoh, telbo, vs.) tam olarak farki nedir?
2) Iphone icinde aplikasyon bulunabilir mi?
3) SMS ucreti ne kadar?
Bu arada Video baya iyi olmus eline saglik :)
-----------------------------1) ben bunu kullandım hoşuma gitti :) amaç program değil mantık :) adaptör sipariş verdim normal sabite bağlayacam zaten
2) evet uygulamaları var android ve iphone nette gördüydüm
3) sms ücreti başlıklı (gönderen de senin adın soy adın yazar) sistem numaralı (şirket numarası) abone numaralı (sana tahsis edilen 0820 li) Olarak değişiyor sitelerinde görebilirsin
Eyw :)
-
Bir arkadaşta görmüştüm panelden istedğin numarayı yazıp arayabiliyorsun fake yani