folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Bilgisayara Voip Kurulumu + Kullanımı (%50 Tasarruf İmkanı)

Bilgisayara Voip Kurulumu + Kullanımı (%50 Tasarruf İmkanı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Selamlar voip kullanımı gün geçtikçe artıyor yabancı firmalar bu hizmeti sağlarken artık türk firmalarda bu hizmeti sağlamaya başladı 0850 ile başlayan numara tahsislerine başladı. Ben size Express talk ile nasıl kullanılacağını anlatacağım  (full ü büroda kaldı bulan varsa eklesin :)

Türkiyede bizim kullandığımız netgsm var aynı zamanda iş yeri olarakda kullanıyoruz fiyat listesini zaten kendi sitesinden bulabilirsiniz bunun dışında onun bayiisi olan firmalarda kaynakas / kaynaksms.com gibi ordanda tahsis edebilir kullanıcı bilgilerinizde ip server adresini şifrenizi kullanıcı adınızı (size tahsis edilen numara) bulabilirsiniz

Aynı zamanda linksys 2 çıkışlı voip adaptörleri var bize 2 çıkış yetiyor tabi siz ipx mi yaparsınız ne yaparsınız bilemem :)

kişsel kullanıma gelince belli tanıdıklarınızı arayıp konuşun ama sapıklık yapmaya kalkmayın (bknz Ameleden Sosyal mesaj)

kimlik bilgileriniz alındığı için sorun olur Yurt dışını bilmem

neyse videoyu izleyin işte

edit: aynı programı istediğiniz kadar pc ye kurabilirsiniz A bilgisayarı cevap verince diğerleri sesi keser :)

http://www.dailymotion.com/video/kqAidMBrFO95Oh31r7c

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pegasus
    Pegasus's avatar
    Erkek

numara falan taşımadan sip acc alabileceğim yerli yabancı siteler var mı bildiğiniz ?(TC no verebilirim) sadece sip üyeliğime kontor yukleyip cep telefonumdan arama yapacagım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Pegasus bunu yazdı:
    -----------------------------

numara falan taşımadan sip acc alabileceğim yerli yabancı siteler var mı bildiğiniz ?(TC no verebilirim) sadece sip üyeliğime kontor yukleyip cep telefonumdan arama yapacagım.

https://www.kaynaksms.com/yenismsuye.asp

KONUŞMA ÜCRETLERİ
    * Fiyatlarımıza ÖİV ve KDV dahildir.
    * Fiyat tarifelerinde herhangi bir sabit ücret veya taahhüt bulunmamaktadır.
    * 01 Temmuz 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

Çağrı Yönü

İster NETGSM' e taşıdığınız sabit numaranızdan ,ister seçtiğiniz NETGSM numaralarından (Sabit Telefon Hizmetleri (0850 30xxxxx coğrafi olmayan numaralar, 0(Alan kodu) 606 xxxx coğrafi numaralar) ) çok ucuza görüşebilir ve tüm operatörlerden çağrı alabilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.tekdosya.com/files/EL56480NS/a41a9e9443c484552d433858d19ea6c5/NCH.Express.Talk.Business.Edition.v4.18.Incl.Keymaker-DJiNN.rar.html

express talk da bu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hacı baya saçmalamışsın hahaha ama emeğine sağlık bilmediğim bir olaydı deneyecem

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

hacı baya saçmalamışsın hahaha ama emeğine sağlık bilmediğim bir olaydı deneyecem

saat 17:30 a kadar müşterilere dert anlatmaktan gırtlak gitmiş +  spor salonu hemen sonrasında normaldir :)

bunlar kesilmiş hali bazı yerler var alper ne içtiysen banada ver dedirten cinsden :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pegasus
    Pegasus's avatar
    Erkek

bugun netgsm den acc acdım baya güzel çalısıyor. adam akıllı bi firma arıyordum. iyi oldu.  bugun banka havalesi ile kredi yükleyeyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Pegasus bunu yazdı:

bugun netgsm den acc acdım baya güzel çalısıyor. adam akıllı bi firma arıyordum. iyi oldu.  bugun banka havalesi ile kredi yükleyeyim.

kredi kartıyla yükleyince anında geçiyor

posta çekide kabul ediyorlar ama dekontu fakslaman lazım

banka havalesi yapıp ödeme bildirimi doldurduğunda konrol etmeden aktif ediyorlar

şirket isen şirket ismiyle başlı smsde atabilirsin

panelde hepsi var zaten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

1) Hocam bunun VOIP Programlarindan (12voip, voipraider, nonoh, telbo, vs.) tam olarak farki nedir?

2) Iphone icinde aplikasyon bulunabilir mi?

3) SMS ucreti ne kadar?

Bu arada Video baya iyi olmus eline saglik :)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

break bunu yazdı:

1) Hocam bunun VOIP Programlarindan (12voip, voipraider, nonoh, telbo, vs.) tam olarak farki nedir?

2) Iphone icinde aplikasyon bulunabilir mi?

3) SMS ucreti ne kadar?

Bu arada Video baya iyi olmus eline saglik :)

1) ben bunu kullandım hoşuma gitti :) amaç program değil mantık :) adaptör sipariş verdim normal sabite bağlayacam zaten

2) evet uygulamaları var android ve iphone nette gördüydüm

3) sms ücreti başlıklı (gönderen de senin adın soy adın yazar) sistem numaralı (şirket numarası) abone numaralı (sana tahsis edilen 0820 li) Olarak değişiyor sitelerinde görebilirsin

Eyw :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir arkadaşta görmüştüm panelden istedğin numarayı yazıp arayabiliyorsun fake yani

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
Toplam Hit: 3889 Toplam Mesaj: 16