Bilgisayarı Kapatıp Açtığımda
-
Kapatırken açık olan programları(!) tekrar pc'yi açtığımda açılmasına(!) yarayan bir program arıyorum. Bilgisi olan var mı ?
-
açmak istediğin programları başlat programlar başlangıç klasöünün üiçine kısa yollarını at çalışır
-
edit: yukardaki çözüm de uygulanabilir aslında.
-
garip olmuş konu başlığı
-
kapatma uyku'ya yatır.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------açmak istediğin programları başlat programlar başlangıç klasöünün üiçine kısa yollarını at çalışır
-----------------------------Bunu noktalama işaretsiz anlayamadım. Biraz daha düzgün açıklayabilir misin ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------kapatma uyku'ya yatır.
-----------------------------Konunun bununla bi ilgisi yok.
-
non_stop bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------açmak istediğin programları başlat programlar başlangıç klasöünün üiçine kısa yollarını at çalışır
-----------------------------Bunu noktalama işaretsiz anlayamadım. Biraz daha düzgün açıklayabilir misin ?
-----------------------------" başlat>programlar>başlangıç " bu konumdaki yere attığın her dosya açılışta otomatikmen çalışır.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------non_stop bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------" başlat>programlar>başlangıç " bu konumdaki yere attığın her dosya açılışta otomatikmen çalışır.
-----------------------------Teşekkür ettim, bunu öğrenmem çok iyi oldu.
-
noktalama işareti ne yapacaksın sıralama saydım sana :D
-
hibernate