folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bilgisayarı Kontrol Etme Programı

Bilgisayarı Kontrol Etme Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

%3clt

Classroom Spy Professional, Okullarda öğrencilerin verimini arttırmak için, kontrol altında tutmak ve izlemek icin hazırlanan güzel bir program. ögrencilerin bilgisayarda ne yaptıklarını görün yada kendi ekranınızı onlara gönderip ders yapın ve daha birsürü özellikler.(alıntı)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Virüslü hocam bu dosya niye virüslü paylaşım yapıyorsun

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ne virüsü hacım. virüslü olsa kaspersky öterdi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Buyur hocam nod 32

%3cirüs

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    esacafe ıkarus ve nod32 virüs diye tanımlıyor. sorun benden kaynaklanmıyor.antivirüs öyle görüyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    hocam tek tek hepsinde denedın mı (esacafe ıkarus ve nod32) temiz diyorsan devre dışı bırakıp indiririm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    virüstotal.com da taratınca öyle gösteriyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Demekkki bişey var  :( konuyuda biraz piç ettim ama ez azından esacafe ıkarus ve nod32 kullananlar indirmek isterse indirir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek
    virüslüü

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dosyanın içinde crack varsa antivirüsler cracki virüs olarak görüyodur.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------
    dosyanın içinde crack varsa antivirüsler cracki virüs olarak görüyodur.
    -----------------------------
    dediğin gibi olabilir. indirip kontrol edeyim yazarım buraya. bu arada kaygusuz hocam teşekkürler. işime yarar bi program.

..
Toplam Hit: 2209 Toplam Mesaj: 14