Bilgisayarım Kapanınca Explorer.Exe Hatası Veriyor
-
Bilgisayarım kapanınca explorer.exe şimdi sonlardır geliyor. Şİmdi sonlandır dedikten sonra kapanıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
-
bendede veriyo :)
-
Sistemin iyice bozulmuş. Onarma yaparsan düzelebilir. Olmazsa son çare format.
-
sanırım (düz matık :)) windowsa kapanırken vaktinde kill etmiyor programı zamanlamasıyla oyna :D
-
oha pcye bak kapalı bile hata verio :D git at hacı..
-
formatla gitsin 2 saatini alır ne var :D
-
sistem geri yukleme bitii:)
-
herşeye format demeyin sonradan başınıza gelebilecek zararlara katlanmak zor olabilir.
tavsiyem: fazla kadın temalı belgesel indirme ;)
-
şimdi sonlandır deyiver sende bende de çıkıyo aynısı bi butona tıklayacan altı üstü hiç uğraşmaya değmez bence...:)
-
Saçma bi malware yemiş olma ihtimalin var bence..
Bu malware explorer.exe uzerınde calıstıgı ıcın, windows explorer.exe yi killeyemiyor..
Data stream ler de hidden oldugu ıcın, windows malware i de killeyemiyor...
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=139
( Misc de hidden data streams olayı var oradan bir arat )
-
Bu olay devamlı bendede oluyordu. Sanırım bilgisayarına kurduğun Xp cdsinden kaynaklanıyor. Her Xp cdsi bir deil. Örneğin benim cd den Xp yüklüyom eğer anakartın ethernet kartını kullanırsam devamlı bağlantım düşüyor, Nod 32 ile temizlik yaptıktan sonra düzeliyor.
Deepfreeze kullanıyorum sorunum kalmadı, Xp bu herşeye hata weriyor nede olsa. Formatı kolay kolay çekmemek lazım yazıktır günahtır. İyi bir kullanıcı format çekmez kolay kolay, düzgün bir Xp cdsi bul derim çevreden bide deepfrize kur