Bilgisayarım Kendiliğinden Ağırlaşıyor
-
S.a Müridler yao bnm pc'den bişi anlamadım , pc açıyom gayet güsel çalışıyor bi mp3 yada film izliyom pc kendiliğinden ağırlasıyor sebebi ne olabilir acaba ???
format da attım yine aynı oldu , arşivim baya vardı , özellikle filmler onlarıda sildim ondandır diee , ama baktım onlardanda değilmiş , bide film izlediğim zaman arada takılmada oluyor sizce nedendir bileniz varmı ? -
format attım demişsin film izlemede kullandıgın proda bi sorun olabilir başka pro deneyebilirsin?
-
güncelleştirmeler veya antivürüs dendir
antivirüs tarama yapıyordur bellirli zaman içinde bendede oluyordu defancer tarama yapıyomuş sonradan fark ettim düzeldi sonra
-
güncelleştirmeler veya antivürüs dendir
antivirüs tarama yapıyordur bellirli zaman içinde bendede oluyordu defancer tarama yapıyomuş sonradan fark ettim düzeldi sonra
-------------------------------------
dediğin gibi doğru ama bende antivirüs yoq demek ki tarama yapmıyor :) -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------güncelleştirmeler veya antivürüs dendir
-------------------------------------
dediğin gibi doğru ama bende antivirüs yoq demek ki tarama yapmıyor :)
-----------------------------
yokken tarama yapanları var yeni çıkmış :) yoksa tabi yapmayacak
-
aynı sorun bendede var arkadasım benım makına 1 aya kadar canavar gıbı calısıodu hıc takılma fln yapmıodu ama gecenlerde bır vırus bulastı dye dusundum taratıyordum temız cıkıyordu komple format attım guzelce butun programlarını update lerını yaptım fanlarını yağladım ışlemcının macununu yeniledim fanların hepsinin tozunu aldım komple bakım yaptım ama gene aynı sorun var hala takılma yasıyorum nedendır bende sorununu bulamadım daha
-
O kadar upload yapa yapa makinayı bozdun amk :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
O kadar upload yapa yapa makinayı bozdun amk :D
-----------------------------katiliyorum :P
-
a)Fanlarını kontrol et, ekran kartının fanı göte gelmişse çalıştıkttan sonra kasması normaldir.
b)virus trojan vardır.MAkina açıldıktan sonra devreye giriyordur.
-
aynı sorun bende de var
firefoxta 3 ü bir sekme açınca firefoxun işlemci kullanımı 96 a fırlıyor
diğer browserleride denedim yine aynı ama opera biraz daha dayanıyor
format attım yine olmadı biraz yüklenince hemen donuyor reset atmak zorunda kalıyorm sonra hiç bi sorun yokmuş gibi tekrar açılıyor ama bişeyleri kullanınca yine donuyor ?
-
Antivirusunu guclendir.Spy trojan veya virus kapmissin fan ve islemcilerini kesinlikle elden gecir sifirla.