folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarım Kendiliğinden Ağırlaşıyor

Bilgisayarım Kendiliğinden Ağırlaşıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    S.a Müridler yao bnm pc'den bişi anlamadım , pc açıyom gayet güsel çalışıyor bi mp3 yada film izliyom pc kendiliğinden ağırlasıyor sebebi ne olabilir acaba ???

format da attım yine aynı oldu , arşivim baya vardı , özellikle filmler onlarıda sildim ondandır diee , ama baktım onlardanda değilmiş , bide film izlediğim zaman arada takılmada oluyor sizce nedendir bileniz varmı ? 

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    format attım demişsin film izlemede kullandıgın proda bi sorun olabilir başka pro deneyebilirsin?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

güncelleştirmeler veya antivürüs dendir

antivirüs tarama yapıyordur bellirli zaman içinde bendede oluyordu defancer tarama yapıyomuş sonradan fark ettim düzeldi sonra 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

antivirüs tarama yapıyordur bellirli zaman içinde bendede oluyordu defancer tarama yapıyomuş sonradan fark ettim düzeldi sonra 

-------------------------------------

dediğin gibi doğru ama bende antivirüs yoq demek ki tarama yapmıyor :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

-------------------------------------

dediğin gibi doğru ama bende antivirüs yoq demek ki tarama yapmıyor :)

yokken tarama yapanları var yeni çıkmış :) yoksa tabi yapmayacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    aynı sorun bendede var arkadasım benım makına 1 aya kadar canavar gıbı calısıodu hıc takılma fln yapmıodu ama gecenlerde bır vırus bulastı dye dusundum taratıyordum temız cıkıyordu komple format attım guzelce butun programlarını update lerını yaptım fanlarını yağladım ışlemcının macununu yeniledim fanların hepsinin tozunu aldım komple bakım yaptım ama gene aynı sorun var hala takılma yasıyorum nedendır bende sorununu bulamadım daha

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    O kadar upload yapa yapa makinayı bozdun amk :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    O kadar upload yapa yapa makinayı bozdun amk :D

katiliyorum :P 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

a)Fanlarını kontrol et, ekran kartının fanı göte gelmişse çalıştıkttan sonra kasması normaldir.

b)virus trojan vardır.MAkina açıldıktan sonra devreye giriyordur. 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var

firefoxta 3 ü bir sekme açınca firefoxun işlemci kullanımı 96 a fırlıyor

diğer browserleride denedim yine aynı ama opera biraz daha dayanıyor

format attım yine olmadı biraz yüklenince hemen donuyor reset atmak zorunda kalıyorm sonra hiç bi sorun yokmuş gibi tekrar açılıyor ama bişeyleri kullanınca yine donuyor ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Antivirusunu guclendir.Spy trojan veya virus kapmissin fan ve islemcilerini kesinlikle elden gecir sifirla.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 14