folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Bilgisayarım Mahvoldu,Bir Bakarmısınız :D

Bilgisayarım Mahvoldu,Bir Bakarmısınız :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Sağol kardeş. Ayrıca ertan abi ben indirdim o dosyayı onda da errro veriyor. Belgelerim e attım acaba güvenli kipte açarsam açılrımı o program? Çünkü güvenli kipte bi bok açılmıyo da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    İçindekini çıkardım abi normal windows ta açınca bir dos ekranı açılıp kapandı!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam dosta açacaksın.Onu c ye çıkar,sonra,başlat menüsünden ms dos komut istemini bul,sonra orda f-portun yoluna git ve orda f-prot yazarak çalıştır,ama tarihi geri almayı unutma

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Peki abi nasıl çalıştırcaz biz bunu?Anlayamadım ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Yada abi ben bu f-prot un windows versiyonunu indirsme olmazmı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam neyini anlatacağım,çok basit bir antivirus programı,bunu kullanamıyorsan nortonu nasıl kullanıyorsun??

Neresini anlamadın söyle bana veya istersen hiç kasma,kasperskyı yükle onla güvenli kipte çalıştır, ama benim dediğim f-portu özellikle dosta açsaydın ortalığın a.q. Çünkü bazı virusler antivirusu kapattırıyorlar,adamlar aşmış yapıyorlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Hım peki abi windows versiyonunu inidirp taratcam eğer yok o olmaz diyorsan güvenli kipte çalıştırıp kaspersky ile taratırım. Teşekkürler abi ayrıca uğraştığın için.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    şimdi bizim amacımız şuydu,dosta windows ta oluşan hatalardan kurtulup temiz bir tarama gerçekleştirmekdi.En sağlılısı temiz bir başlangıç disketi ile pcyi açıp taramaktır.Ama çoğu adam bunu bilmez.Neyse f-port veya kaspersky fark etmez.Ama kasperi yükle madem öyleyse.Bu arada şunu yap başlat çalıştır a msconfig yaz.Sonra açılan kısımda başlangıç sekmesine bak,orda tanımadığın herşeyi kaldır ve pc yi güvenli kipte aç sonra taramaya başla

Kolay gelsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ister alının ister yala deyin a.k---tüm müritler içinde 'bence' en yardım sever ve forumun hakkını veren ertan....Helal olsun bilader,bilginle bu güne kadar bi havalandığını görmedim! (4-5 ayda)....Yaptığın yararlandığım veya yararlanmadığım tüm paylaşım için saol ertan kardeş! Sen hep burda kal :))

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    kendimi büyük görmekten Allah a sığınırım. Eyvallah hocam,yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana.Karşılığı beklenmeden yapılan iyilik iyiliktir.
    İyilik yap denize at,halk görmesede HAK görür

Toplam Hit: 6126 Toplam Mesaj: 26