Bilgisayarım Mahvoldu,Bir Bakarmısınız :D
-
Sağol kardeş. Ayrıca ertan abi ben indirdim o dosyayı onda da errro veriyor. Belgelerim e attım acaba güvenli kipte açarsam açılrımı o program? Çünkü güvenli kipte bi bok açılmıyo da
-
İçindekini çıkardım abi normal windows ta açınca bir dos ekranı açılıp kapandı!
-
hocam dosta açacaksın.Onu c ye çıkar,sonra,başlat menüsünden ms dos komut istemini bul,sonra orda f-portun yoluna git ve orda f-prot yazarak çalıştır,ama tarihi geri almayı unutma
-
Peki abi nasıl çalıştırcaz biz bunu?Anlayamadım ben
-
Yada abi ben bu f-prot un windows versiyonunu indirsme olmazmı?
-
hocam neyini anlatacağım,çok basit bir antivirus programı,bunu kullanamıyorsan nortonu nasıl kullanıyorsun??
Neresini anlamadın söyle bana veya istersen hiç kasma,kasperskyı yükle onla güvenli kipte çalıştır, ama benim dediğim f-portu özellikle dosta açsaydın ortalığın a.q. Çünkü bazı virusler antivirusu kapattırıyorlar,adamlar aşmış yapıyorlar
-
Hım peki abi windows versiyonunu inidirp taratcam eğer yok o olmaz diyorsan güvenli kipte çalıştırıp kaspersky ile taratırım. Teşekkürler abi ayrıca uğraştığın için.
-
şimdi bizim amacımız şuydu,dosta windows ta oluşan hatalardan kurtulup temiz bir tarama gerçekleştirmekdi.En sağlılısı temiz bir başlangıç disketi ile pcyi açıp taramaktır.Ama çoğu adam bunu bilmez.Neyse f-port veya kaspersky fark etmez.Ama kasperi yükle madem öyleyse.Bu arada şunu yap başlat çalıştır a msconfig yaz.Sonra açılan kısımda başlangıç sekmesine bak,orda tanımadığın herşeyi kaldır ve pc yi güvenli kipte aç sonra taramaya başla
Kolay gelsin -
ister alının ister yala deyin a.k---tüm müritler içinde 'bence' en yardım sever ve forumun hakkını veren ertan....Helal olsun bilader,bilginle bu güne kadar bi havalandığını görmedim! (4-5 ayda)....Yaptığın yararlandığım veya yararlanmadığım tüm paylaşım için saol ertan kardeş! Sen hep burda kal :))
-
kendimi büyük görmekten Allah a sığınırım. Eyvallah hocam,yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana.Karşılığı beklenmeden yapılan iyilik iyiliktir.
İyilik yap denize at,halk görmesede HAK görür
Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 26