Bilgisayarıma Giriyorum D Yi Açamıyorum
-
D ye tıklatıyom hangi programla açacaksanız seçin diyor nedir bunun ayarıbilen varmı?
-
d y sağ tıklayıp araştır dermisin bi neler olucak?
-
Virüs girmiş.
-
hoca dosyayı indir, rardan çıkar, çift tıkla.. geriye yaslan..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------hoca dosyayı indir, rardan çıkar, çift tıkla.. geriye yaslan..
-----------------------------essan hocam merhaba.. ne var acaba rarda? çok merak ettim.
-
-
sağ tıklayınca araştır yok ama "explorer" yazıyor onu tıkla bi hacım. bakalım olucak mı? bi ara benim flash ta öle diyordu,araştır diyereke giriyordum.. dene bakalım. gerçi assan hocam çözümü bulmuş ama.
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
essan bunu yazdı:
-----------------------------hoca dosyayı indir, rardan çıkar, çift tıkla.. geriye yaslan..
-----------------------------essan hocam merhaba.. ne var acaba rarda? çok merak ettim.
-----------------------------arkadaş D : sürücüsünü açamadığına göre sanırım autorun virüsü bulaşmış.. o virüsü temizlemek için dosyayı paylaştım..
-
bizim bilader msnden gelen virüslerden yüklemiş daha yeni format attım onu silemdim bende verdim formatı bea aktivekdebugger fulan hepsi birden giriştiler :S
essan hocam saolasın verdiğin dosyayı çalıştırdım oldu. : )
-
hangi programla açıcaksınız dediğinde birlikte aça tıklat,gözata tıklat C:\windows\explorer.exe seç
böle yap bide olabilitesi yüksek
-
hackinger bunu yazdı:
-----------------------------hangi programla açıcaksınız dediğinde birlikte aça tıklat,gözata tıklat C:\windows\explorer.exe seç
böle yap bide olabilitesi yüksek
-----------------------------browser a yazsa gene girer de. sorun çözülmez nihayetinde.
bunun çözümü var forumda rene yazmıştı. arkadaşların dediği gibi autorun virüsü.
ama essan gerekeni yapmış zaten.