Bilgisayarımı Satıyorum
-
Laptop a geçiş yaptıgım için bir süredir kullanmadıgım toplama bilgisayarımı satıyorum.
Fiyat 550 TL
19inch Wide Casper marka LCD Monitör.
Frisby marka Kasa
OCZ Fatal1ty 550W Power
AMD 64bit. x2 2.1 Ghz işlemci
2 GB OEM DDR2 RAM
500 GB WD Caviar Black HDD
ATI x1950 256 Bit 256 MB ekran kartı
MSI Marka Anakart
DVD-ROM
İçerisinde şuanda Windows7 Yüklüdür , isteneye XP , Vista , Win7 , Linux hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsa ona göre formatlanıp yollanır.
Tek problemi anakartın dahili ses kartı bozuk oyüzden harici usb ses kartı bulunmaktadır. (ucuz birşey ama ses sıkıntısı yaratmıyor)
Ev, Ofis için kullanıma uygun.
-
bilgisayar şuanda yanımda değil. almak isteyen olursa daha fazla ayrıntı da verebilirim.
-
up , pazarlık mümkün
-
Alıcı değilim ama bu fiyatada kimsenin alacağını zannetmiyorum senin için :( fiyatı aşağı çek derim
-
arkadaşa katılıyorum fiyat biraz uçuk ,250 ye bile zor bulursun talip .
-
microkabus bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa katılıyorum fiyat biraz uçuk ,250 ye bile zor bulursun talip .
-----------------------------yok 50 tlye zor bulur.Fiyat biraz pahali ama 400 tlden asagi satmamasi lazim bence.
-
hocam 1-2 resmini çekip koysaydın daha iyi olurdu ben talibim ama pazarlık şart :D
-
microkabus bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1-2 resmini çekip koysaydın daha iyi olurdu ben talibim ama pazarlık şart :D
-----------------------------haha o yuzden zaten 250 tlye zor bulursun yazmisin :D uyanik seni :DD
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------microkabus bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1-2 resmini çekip koysaydın daha iyi olurdu ben talibim ama pazarlık şart :D
-----------------------------haha o yuzden zaten 250 tlye zor bulursun yazmisin :D uyanik seni :DD
-----------------------------yok daha neler :D
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------2 GB OEM DDR2 RAM 256 MB ekran kartı
yorum balta olmasın up olsun
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa katılıyorum fiyat biraz uçuk ,250 ye bile zor bulursun talip .
-----------------------------yok 50 tlye zor bulur.Fiyat biraz pahali ama 400 tlden asagi satmamasi lazim bence.
-----------------------------500tl vericeksen ben sana q6600 + gigabyte p45 ddr3 anakart + 4gb ddr3 1333mhz li pc vereyim :)
500tl veripte kimse o pc yi almaz dostum azcık mantıklı yaz. piyasayı bilmiyorsanda yanlış yönlendirme
satıcı arkadaş çok istemiş zaman kaybedersin böyle yüksek fiyatta ısrarcı olma bence