Bilgisayarın Ekranı Simsiyah
-
Selam müridler,
1 hafta oldu olmadı ablama asus 1001HA netbook aldık. şimdi aradı bilgisayarı açınca simsiyah ekran geliyormuş. düşürdün mü vs. diye sordum öyle bir şey olmamış. neden olabilir?
-
hocam notebook un ekranını temızlemek için ıslak mendil vs. ile sulu sulu silmişse olabilir.
-
laptop çalışıyor mu? video output kablosunu başka bir monitöre takınca o monitörde görüntü varmı?
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
laptop çalışıyor mu? video output kablosunu başka bir monitöre takınca o monitörde görüntü varmı?
-----------------------------sordum silmemiş. 1 kere açmış zaten sadece :D
Gharzvog bunu yazdı:
hocam notebook un ekranını temızlemek için ıslak mendil vs. ile sulu sulu silmişse olabilir.
-----------------------------ses geliyormuş.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------sordum silmemiş. 1 kere açmış zaten sadece :D
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------ses geliyormuş.
-----------------------------ne sesi hocam. ekran dan gelen garip bir ses mi
-
hayır cızırtı falan değil, fan üflüyor yani.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
hayır cızırtı falan değil, fan üflüyor yani.
-----------------------------hocam fan la ne alakası var ekranın onu anlamadım. muhtemelen ekranı temizlemek için ıslak bez veya ıslak mendil kullanmıştır. biraz fazla bastırarak, yedire yedire silmiştir.
edit: yanlış kişinin alıntısında belirtmişsin hocam :)
-
hocam çalışıyor yani makinede bir sorun yok. ekran simsiyah, ekran kilitleme gibi bir tuş var mıdır acaba ya da benzeri bir şey? sordum sildin mi diye hayır dedi, yukarıda da belirttim.
-
ilk defa açmışsa götürün değiştirin.
-
1 kere kullanmış. Rizeden aldık şuan başka ilde :D
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------var