Bilgisayarın Öndeki Ve Arkadaki USB Ler Çalışmıyor
-
evet arkadaşlar ön ve arkadaki usblere ne taksam ışıkları yanıyor ama hiç ne donanım bulundu nede bir tık sesi yapmıyor
-
oh iyi olmuş yardm etmicem sana :W
-
öndeki usb lerin anakarta takılan bi kaç kablosu olması gerekiyor kardeşim. bi onları kontrol et takılı deilde bilgisayarın kapalı vaziyette onnları takmayı dene.
-
öndekilerden vazgeçtim arkadakilerde çalışmıyor 3 defa farklı işletim sistemleri kurdum en son win7 kurdum yok yine görmüyor
öndekilerin kabloları takılı bizzat kendim taktım
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
öndekilerden vazgeçtim arkadakilerde çalışmıyor 3 defa farklı işletim sistemleri kurdum en son win7 kurdum yok yine görmüyor
pcnin kasa eski is1.1 hızı oluyor galbia uusb aktırım içn yni ubler 2.0 ile çalışıyordu galib böyle bir hata olabilir -
biostan bak usb portları disable olmasın
-
asiminnesli bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
pcnin kasa eski is1.1 hızı oluyor galbia uusb aktırım içn yni ubler 2.0 ile çalışıyordu galib böyle bir hata olabilir
-----------------------------aynen bende onu dicektim. anakartın sitesinden bak bakalım. usb 2.0 driveri varmı yokmu. olabilitesi var. bi asus bordda başıma geldiydi.
-
Bios a gir bak bakalım usb port konumu disable olması lazım. onu enable yap f10 a basıp enter de çık.
-
bıos tan bakmıştım yazmayı unutmuşum hepsi açık usb 2.0 destekliyor anakart hiispeed felan her şeyi destekliyor bios u fabrika ayarlarına yükledim yine olmadı birde bakım sürücü varmı diye garip gir şey.
-
sürücü felan yok anakartta böyle bir arıza olurmu acaba
-
kasayı aç bütün usb kablolarını çıkar-tak yerine.
başka flash diskleri dene.belki flash diskdedir problem.