Bilinçli Olmanın 10 Temel Düzeyi
-
Mycity bunu yazdıaliyk bunu yazdı
mousenin tekerliğini epeyce çevirttin :)
kalsın bi kenarda geniş zamanda okuyayım
Ben kolay yolunu buldum :D googletranslete ile okutuyorum ben dinliyorum :P
alemsin valla hiç düşünemedim hocam kitapta okutulurki buna :))
http://vocaroo.com/i/s0xubTShWT2I -
-
Hepsini okudum güzel bir yazı olmuş.
-
Yazıcıdan çıkartarak hepsini okudum, iyide o aşamalra nasıl geçicez adam şekspir gibi yazmışta yazmış,
-
Saçma.
Neye dayanarak sınıflandırma yapmış, son düzeylerdeki ruh,vs safsatalarına kanıtı nedir? Yoksa düşünmek için çok vakti olan işsiz bir hintlinin kıçından attıkları mı bunlar?
-
10 tanesinden her birinden 1 er 2şer özellik iyice ortalık olmuşuık :D
-
demek ki bilinçlilik düzeyi ile "iyi kişilik" orantılıymış .yalnız çok önyargı sezdim yazı da . bilinçlilik düzeyini sınıflandırarak zaten , ilk düzeyi geçmiş olamayız , daha 7.maddeyi geçemiyoruz . sıfır yaratıcılık. (bence)
-
Hocam eyv Teşekkürler paylasım için hemen bunu wordpad'e kaydediyim ara ara okur motivasyon yabarım gendime :))
-
çok saçma abicim, ilk başlarda iyi gidecek gibiydi sıçtı sıvayamadı. en üst olarak belirtilen seviyeyi tanımlamak için orada olmak lazım, eğer oradaysa, onun üstünün de olamayacağını kanıtlaması lazım. ruh, tanrı, enerjiyle iletişim falan katmış araya düşünceyle teleport olacam sandım bi an. eleştrilecek çok nokta var, baştan aşağı masal gibi olmuş.
sosyolojik yaklaşması lazımdı kanımca, o zaman bi'şeye benzeyebilirdi.
-
Saçma 4. seviyeye kadar tmm gidiyor dedim sora nereye gidiyor dedim. İnsanların bilinçli olması ruh ve tanrıya ne kadar yaklaşması ilemi oluyor sonucunu gördüm(Yanlış çıkarabilmiş olabilirimde müzik dinlerken okudum çünkü). İnsanın bilinçli olması sadece kendi benliğini bulduğu zaman olur, şu zamanlarda bilinçli bir birey bulamassanız çünkü kendileri düşünemez her zaman toplum ne yaparsa onu yapar yapmayanları kötüler dışlar. Buna bilinçli insan diyorsan sende bilinçli değilsindir bana göre. Bla bla uzar gider. Yinede teşekkürler yazıyı bizimle paylaştığın için.