Bilinen En Dayanıklı Madde Nedir
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi öyle bir konu açmışsın ki ne için en dayanıklı madde.Ne amaçlı kullanmak için en dayanıklı madde.HErbirinini zayıf bır özelliği var
-----------------------------hocam ilk sayfada bir video linki mevcut benim mesajlardan birinde orayabak anlarsın
-
en dayanıklı madde insanın kalça kemiğiymiş:D bi ev yapsan yüzbinlerce yıl yıkılmaz
-
tabiiiki adamantium Wolverine Rulz;)
-
En sert madde : Elmas lakin en dayanıklı madde ne anlamda dayanıklı, neye göre, nasıl dayanıklı ¿? Bunlara cevap verilirse daha net ortaya çıkar.
-
neye en dayanıklı ?
(: herkes bişeyler yazmış ama ısıya mı darbeye mi aside falan mı ?
-
hocam siz benle dalgamı geçiyorsunuz kaç mesajdır 1.sayfada vidyovar otürşeylere dayansın diyorum
-
Brainiac ' da denemişlerdi bi ara. Sırayla önce bi testere ile kesiyolar sağ kalırsa üzerine 1 kamyon tugla bırakıyolar :D
Daha da sag kalırsa tnt, amonyumnitratla filan patlayıolar. Hala sağ kalırsa gülle atıyolar. En son Termit reaksiyonuna tabi tutuyorlardı daha sağ kalanı görmemiştim ama 1-2 bölüm daha vardı izleyemedim. :D
Burdan da anlaşılıyor ki diğer müridlerin söyledigi gibi hangi konuda dayanıklı olması gerektiği önemli
-
Titanyum diye biliyorum
Bkz : A.R.O.G.
Arif - Paslandı bizim gemi
Komutan Logar - Paslanmaz birşey olmaz ona titanyum o .
-
hocam 60 karbonlu bi yapay nano madde ama adını unuttum çok çok sağlam bi yapısı vardı...
-
Proton, 10üzeri30 yıl ömrü varmış...