folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilinen En Dayanıklı Madde Nedir

Bilinen En Dayanıklı Madde Nedir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi öyle bir konu açmışsın ki ne için en dayanıklı madde.Ne amaçlı kullanmak için en dayanıklı madde.HErbirinini zayıf bır özelliği var

-----------------------------

hocam ilk sayfada bir video linki mevcut benim mesajlardan birinde orayabak anlarsın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

en dayanıklı madde insanın kalça kemiğiymiş:D bi ev yapsan yüzbinlerce yıl yıkılmaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

tabiiiki adamantium Wolverine Rulz;)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

En sert madde : Elmas lakin en dayanıklı madde ne anlamda dayanıklı, neye göre, nasıl dayanıklı ¿? Bunlara cevap verilirse daha net ortaya çıkar.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

neye en dayanıklı ?

(: herkes bişeyler yazmış ama ısıya mı darbeye mi aside falan mı ?

O da yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam siz benle dalgamı geçiyorsunuz kaç mesajdır 1.sayfada vidyovar otürşeylere dayansın diyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Brainiac ' da denemişlerdi bi ara. Sırayla önce bi testere ile kesiyolar sağ kalırsa üzerine 1 kamyon tugla bırakıyolar :D

Daha da sag kalırsa tnt, amonyumnitratla filan patlayıolar. Hala sağ kalırsa gülle atıyolar. En son Termit reaksiyonuna tabi tutuyorlardı daha sağ kalanı görmemiştim ama 1-2 bölüm daha vardı izleyemedim. :D

Burdan da anlaşılıyor ki diğer müridlerin söyledigi gibi hangi konuda dayanıklı olması gerektiği önemli

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Titanyum diye biliyorum

Bkz : A.R.O.G.

Arif - Paslandı bizim gemi

Komutan Logar - Paslanmaz birşey olmaz ona titanyum o .

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam 60 karbonlu bi yapay nano madde ama adını unuttum çok çok sağlam bi yapısı vardı...

Hayırlısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Proton, 10üzeri30 yıl ömrü varmış...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 6755 Toplam Mesaj: 31